FOX TV Çalar Saat 11 Haziran Salı izle İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat izle

FOX TV'de hafta içi ve hafta sonu İsmail Küçükkaya'nın sunumuyla yayınlanan Çalar Saat 11 Haziran Salı izle. Çalar Saat'in bu haftaki konuğu kim? 11 Haziran Salı Çalar Saat ne zaman saat kaçta başlayacak?

FOX TV Çalar Saat 11 Haziran Salı izle İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat izle
Yayın Tarihi: 10.06.2019 19:09:00

FOX TV ekranlarının sevilen sabah haberleri programı Çalar Saat, İsmail Küçükkaya'nın sunuculuğunda 11 Haziran Salı sabahı da yayınlanacak. Türkiye'de ve tüm Dünyada neler oluyor? Dünyadan ve gündemden haberdar olmak için yine sabahları Çalar Saat izlenecek. 

11 Haziran Salı İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat, sabah saat 07.15'te başlıyor. İsmail Küçükkaya'nın etkileyici sunumuyla sabah haberleri ve Türkiye ile Dünyada yaşananlar ekrana getiriliyor. İsmail Küçükkaya, 16 Haziran Pazar akşamı saat 21.00'da tüm televizyonlarda yayınlanacak Ekrem İmamoğlu - Binali Yıldırım ortak canlı yayınına da moderatörlük yapacak.


11 HAZİRAN SALI ÇALAR SAAT İZLE - İSMAİL KÜÇÜKKAYA İLE ÇALAR SAAT

İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat'in gündeminde 23 Haziran İstanbul seçimlerinden terör sorununa, 3. sayfa haberlerine ve magazin-spor haberlerine kadar her telden haber ve bilgi yer alacak. 

İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat'te iç karartıcı haberlerin yanı sıra güzel kitap tanıtımları, özlü sözler ve şiirlerle etkileyici bir haber anlatımı sizleri bekliyor. İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat, 11 Haziran Salı sabahı saat 07.15'te kaçırmayın...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR