Feyza Gündüz İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Kovuldu! Feyza Gündüz instagram hesabı paylaşımı olay olmuştu!

Dün İnstagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla sosyal medyanın gündemine oturan Feyza Güz isimli kullanıcının İBB'deki işinden kovulduğu açıklandı. İBB Beyaz Masa İBB Halkla ilişkiler çalışanı Feyza Gündüz'ün kovulduğunu açıkladı.

Feyza Gündüz İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Kovuldu! Feyza Gündüz instagram hesabı paylaşımı olay olmuştu!
Yayın Tarihi: 26.06.2019 16:31:00

Sosyal medya platformu İnstagram üzerinden yaptığı video paylaşımıyla sosyal medyada çokça tepki çeken Feyza Gündüz, sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilerin odağına oturdu! Feyza Güz'ün paylaştığı videoda, bir başka kişiyi izinsiz olarak video kayda aldığı görülüyor. Feyza Güz'ün yanında bir başka erkek  de yer alıyor. Feyza Güz'ün instagram hesabı da araştırılıyor, ancak Feyza Güz'ün instagram hesabını kapattı öğrenildi.

Instagramhesabından paylaştığı videoyla sosyal medyanın gündemine oturan Feyza Güz, kullanıcılar tarafından araştırılıyor! Feyza Güz, 23 Haziran İstanbul seçimiyle ilgili de, kayda aldığı kişi üzerinden seviyesiz yorumlar yapıyor. Feyza Güz'ün İstanbul Büyükşehir Belediye çalışanı olduğu iddia ediliyordu ve bu iddia doğru çıktı

İBB BEYAZ MASA: FEYZA GÜZ'ÜN İBB İLE İLİŞİĞİ KESİLDİ




İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa, twitter hesabından Feyza Güz'le ilgili gelen eleştirilere ve sorulara son noktayı koydu. İBB Beyaz Masa, Feyza Gündüz'ün İBB'deki göreviyle ilişiğinin kesildiğini ve bu kişinin kovulduğunu resmen açıkladı!


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR