Feyyaz Duman sevgilisi Ozan Şimşek ile evlendi! Feyyaz Duman'ın eşi Zozan Şimşek kimdir?

Kadın dizisinde Arif karakterine hayat veren ve gönüllere taht kuran oyuncusu Feyyaz Duman bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Zozan Şimşek ile dün akşam evlendi. Düğüne ünlüler akın ederken herkes Feyyaz Duman'ın eşi Zozan Şimşek kimdir? sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...

Feyyaz Duman sevgilisi Ozan Şimşek ile evlendi! Feyyaz Duman'ın eşi Zozan Şimşek kimdir?
Yayın Tarihi: 5.09.2019 14:00:00

Fox TV'nin çok sevilen dram dizisi Kadın'ın başrol oyuncularından Feyyaz Duman dün akşam sevgilisi Zozan Şimşek ile dünyaevine girdi. Rol arkadaşları da bu mutlu günde Duman'ı yalnız bırakmazken gözler Özge Özpirinçci'yi aradı. Öte yandan sürpriz bir şekilde evlenen Feyyaz Duman'ın eşi Zozan Şimşek kimdir?  çok merak edildi. Biz de sizler için bu soruyu araştırdık bulduk.



Kadın dizisinin oyuncuları düğüne akın etti. Feyyaz Duman'ın düğününe rol arkadaşları Bennu Yıldırımlar, Şerif Erol, Caner Cindoruk, Gökçe Eyüboğlu ve Sahra Şaş katıldı. Ancak Özge Özpirinçci'nin düğüne katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Konuyla ilgili bir açıklama iki oyuncudan da gelmezken, ikilinin araları açık mı sorusu da akılları kurcaladı.

Öte yandan Feyyaz Duman'ın evlenmesinin ardından ünlü oyuncunun eşi Zozan Şimşek kimdir?  çok merak edildi. Hadi gelin mutlu çiftin hayatına birlikte bakalım....




FEYYAZ DUMAN'IN KARISI ZOZAN ŞİMŞEK KİMDİR? 

Feyyaz Duman'la yaşadığı gözlerden uzak aşkı dün evlilikle taçlandıran Zozan Şimşek ünlüler dünyasından değil. Su gibi güzel olan Şimşek hakkında bir bilgi bulmakta ne yazık ki çok zor. 

1982 yılında Mardin’de doğan Feyyaz Duman ise New York'da eğitim aldıktan sonra oyunculuğa başlamış ve Kadın dizisinde canlandırdığı Arif karakteriyle yıldızı parladı. Bir. süredir gözlerden uzak yaşadığı aşkı Zozan Şimşek ile de dün evlenen Feyyaz Duman muradına erdi dememiz yanlış olmaz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR