Ferhat İle Şirin Dizisinin Kadın Başrol Oyuncusu Leyla Tanlar oldu! Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar Partner olacak

Fox TV ekranlarının yeni dizisi Ferhat ile Şirin'in kadın başrol oyuncusu belli oldu! Dizinin yapımcısı, kadın başrol için Leyla Tanlar ile anlaştı! Leyla Tanlar, yeni sezonda FOX ekranlarının yeni dizisi Ferhat İle Şirin'de erkek başrol Tolga Sarıtaş ile partner olacak! Detaylar haberimizde...

Ferhat İle Şirin Dizisinin Kadın Başrol Oyuncusu Leyla Tanlar oldu! Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar Partner olacak
Yayın Tarihi: 5.09.2019 11:26:00

O3 Medya yapımcılığında hazırlanan ve gelecek sezonda FOX TV ekranlarında yayınlanacak Ferhat İle Şirin dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu! Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in yaptığı Ferhat ile Şirin dizisinin kadın başrol oyuncusu Leyla Tanlar oldu! Dizinin erkek başrol oyuncusu ise Tolga Sarıtaş olmuştu. 

Yeni sezonda, Kasım ayında FOX ekranlarında başlayacak Ferhat ile Şirin dizisinin kadın - erkek başrol/partnerleri belli olmuş oldu! Son olarak Şahin Tepesi dizisinde rol alan Leyla Tanlar ise Söz'ün 'Sarı Komutan' lakaplı yakışıklı oyuncusu Tolga Sarıtaş, Ferhat İle Şirin dizisinde partner oldu! İzleyici merakla FOX'un yeni dizisi Ferhat İle Şirin'i bekliyor.

Ferhat İle Şirin Dizisinin Konusu Ne Olacak?

Ferhat ile Şirin dizisi, konusunu bir efsaneden alıyor! Ferhat ile Şirin, asla kavuşamayan imkansız aşkın 2 tarafıdır! Birçok düşmanla karşı karşıyayken aşkı Şirin için mücadele eden Ferhat, bakalım imkansızlıklar içinde aşkına kavuşabilecek mi?


Ferhat ile Şirin dizisi Kadın Başrolü Leyla Tanlar Kimdir?

Kasım ayında FOX TV ekranlarında başlayacak Ferhat İle Şirin dizisinin kadın başrolü ve Tolga Sarıtaş'ın partneri Leyla Tanlar, izleyiciler tarafından şimdiden araştırılıyor. Leyla Tanlar, yeni sezonda Ferhat ile Şirin dizisinde 'Şirin' rolüyle izleyici karşısına çıkacak. 

Genç ve güzel oyuncu Leyla Tanlar, 13 Aralık 1997 İstanbul doğumlu. 22 yaşındaki güzel oyuncu, YAY burcudur. İtalyan lisesinde eğitim alan aynı zamanda oyunculuğa ve tiyatroya da merak salan Leyla Tanlar, anaokulu yıllarında yer aldığı tiyatro oyunlarıyla sahneye ilk adımını attı. 



Leyla Tanlar, Star TV'de Paramparça dizisinde de rol almıştı. Son olarak 'Şahin Tepesi' dizisinde rol alan güzel oyuncu, şimdi de Kasım ayında FOX ekranlarında başlayacak Ferhat ile Şirin dizisinde, Tolga Sarıtaş'ın partneri oldu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR