Fenerbahçe'de Savunma Hattı Krizi: Ali Koç, Brezilyalı Stoper İçin Hamle Yaptı

Fenerbahçe'de Savunma Hattı Krizi: Ali Koç, Brezilyalı Stoper İçin Hamle Yaptı

Fenerbahçe'de Savunma Hattı Krizi: Ali Koç, Brezilyalı Stoper İçin Hamle Yaptı
Yayın Tarihi: 27.10.2023 19:57:00

Sezonun başından itibaren üstün performansıyla taraftarlarını mest eden Fenerbahçe, sakatlık şokuyla sarsıldı. Ligde ve Avrupa'da başarılı bir sezon geçiren takım, zorlu Ludogorets maçında da galibiyet elde etti. Ancak, maçta yaşanan talihsiz bir sakatlık krizi, kulüp yönetimini acil önlemler almaya sevk etti.

Fenerbahçe'nin savunmasının önemli isimlerinden Alexander Djiku, Ludogorets maçında aldığı darbe sonucu ayağında kırık tespit edildi, bu durum herkesi şok etti. Ek olarak, Luan Peres'in dizinden ameliyat olmasıyla birlikte teknik direktör İsmail Kartal'ın elinde sadece Becao ve Samet Akaaydın gibi alternatifler ve asıl mevkisi sol bek olan Osterwolde kaldı.

Ali Koç Harekete Geçti

Şampiyonluk hedefiyle ilerleyen Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç, bu olumsuz gelişmelerin ardından hemen harekete geçti. Kış transfer döneminde savunma takviyesi yapmayı planlayan Fenerbahçe'nin gündemine CSKA Moskova'nın 28 yaşındaki oyuncusu Willyan Rocha'nın geldiği belirtildi.

7 Milyon Euro Değerindeki Transfer

Brezilyalı stoper Willyan Rocha'nın, Fenerbahçe'nin resmi hesabını ve bazı futbolcuları takip etmesi, transfer iddialarını güçlendirdi. Transfermarkt'a göre 7 milyon euro değerinde olduğu belirtilen Willyan Rocha, bu sezon 15 maçta forma giydi ve 1 asist kaydetti. Oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR