Fenerbahçe Boluspor Maçı ne zaman Hangi Kanalda?

Fenerbahçe ile Boluspor hazırlık maçında karşı karşıya gelecek! Futbol severler, Fenerbahçe Boluspor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Boluspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? Sorularını araştırmaya başladı.

Fenerbahçe Boluspor Maçı ne zaman Hangi Kanalda?
Yayın Tarihi: 10.07.2019 10:23:00

Fenerbahçe ile Boluspor, yeni sezon öncesi hazırlık maçında karşı karşıya geliyor! Fenerbahçe Boluspor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Fenerbahçe Boluspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe Boluspor hazırlık maçında kimler ilk 11'de olacak, Fenerbahçe'nin yeni transferleri kadroda olacak mı?

2019 model Fenerbahçe yeni sezon öncesi sahaya çıkıyor! Topuk Yaylası'nda yeni sezon öncesi kampına devam eden Fenerbahçe, hazırlık maçında Boluspor ile karşılaşacak. Bolu'daki Topuk Yaylası tesislerinde oynanacak Fenerbahçe-Boluspor hazırlık maçının detayları da netlik kazandı.

FENERBAHÇE BOLUSPOR MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?


Fenerbahçe Boluspor hazırlık maçı 13 Temmuz Cumartesi günü oynanacak. Saat 18.00'da Bolu Atatürk Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe Boluspor maçının kanalı ise S Sports ve S Sports HD olacak. Futbol severler, Fenerbahçe Boluspor maçını S Sport HD, S Sport Web, D-Smart 77. kanaldan izleyebilecekler. 

FENERBAHÇE BOLUSPOR MAÇI İLK 11'LERİ 

Fenerbahçe'de yeni transferler Boluspor maçında oynayacak mı? Kampa katılan yeni isimler Max Kruse, Vedat Muriqi gibi yeni transferlerin Boluspor maçında forma giyip giymeyeceği tamamen teknik direktör Ersun Yanal'ın tercihine bağlı.

Ersun Yanal, yeni sezon öncesi yeni transfleri görmek isteyecektir. Bu nedenle yeni transferleri, Boluspor karşısında sahaya sürmesi bekleniyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR