Fener Ol TV8 canlı yayın izle - WinWin Kampanyası TV8'de Yayınlanıyor 20 Haziran

Fenerbahçe'nin başlattığı Fener Ol WinWin kampanyasında bu akşam TV8 ekranlarında bağış kampanyası tüm hızıyla sürüyor! Fener Ol'da bağış nasıl yapılır? TV8 WinWin programında hangi ünlüler var?

Fener Ol TV8 canlı yayın izle - WinWin Kampanyası TV8'de Yayınlanıyor 20 Haziran
Yayın Tarihi: 20.06.2019 21:03:00

Fenerbahçe'nin başlattığı Fener Ol! Win Win kampanyasının en büyük destekçilerinden biri olan Acun Ilcalı, kanalında 2. kez Win Win yayını yapıyor! TV8 Win Win yayını biraz sonra başlayacak. Fener Ol Kampanyasında artık sonlara yaklaşıldı. Fenerbahçe hedefteki parayı toplayabilmek için SMS ve forma satışını sürdürüyor.

Ali Koç, yönetime geldiğinde büyük bir boç yüküyle Fenerbahçe'yi devraldı. Fenerbahçe, sürdürülemez ekonomisini düzeltmek adına Fener Ol! kampanyasıyla milyonlarca Fenerbahçeli'den yardım bekliyor. Tekrar şampiyonluklar yaşamak isteyen Fenerbahçe Win Win kampanyası ile bu sezon FFP şartlarını sağlamak, transfere ve borçlara kaynak yaratmak istiyor.


60 milyon euro hedefiyle başlayan WinWin kampanyasında şu anda toplanan paranın 40-45 milyon euro olduğu düşünülüyor. Hedef 60 milyon euro! Fenerbahçeli Acun Ilıcalı, TV8 ekranlarında Win Win yayınıyla forma satışı yapacak. Fenerbahçeliler bir yandan da SMS ile Fener Ol'a destek olabilecekler.

WINWIN YAYINI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Fener Ol Kampanyasının sonlarına doğru TV8'de WinWin yayınları sürüyor. 20 Haziran Perşembe akşamı saat 22.30'da yeni bir WinWin yayını daha var! Bu kez büyük bir bağış ve gelir hedefleniyor! 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR