Faizsiz nakit isteyenlere duyuru: TC kimlik ile 30.000 TL ödeme alın!

Faizsiz nakit isteyenlere duyuru: TC kimlik ile 30.000 TL ödeme alın!

Faizsiz nakit isteyenlere duyuru: TC kimlik ile 30.000 TL ödeme alın!
Yayın Tarihi: 16.03.2023 22:26:00

Faizsiz ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar için gerçekleştirilen yeni Kredi kampanyasında nakit kredi ödemeleri uygun faiz oranları ile birlikte 30.000 TL olarak verileceği açıklandı. faizsiz ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz kampanyaya katılarak sizler de katılım bankaları üzerinden 0 faizli kredi alabilirsiniz. Ziraat katılım Bankası ve Vakıf katılım Bankası üzerinden başlatılan Bu kampanyada katılım bankaları üzerinden İslami şartları usullerine uygun olarak Kredi ödemeleri gerçekleştirilmektedir.

Ziraat katılım Bankası ve Vakıf katılım Bankası sıfır faizli bankacılık işlemleri yaparken ihtiyaç kredisi konut kredisi taşıt kredisi gibi kredilerde de hiçbir şekilde faiz istemeden belirlenen kar payı oranları ile birlikte Kredi ödemeleri sizlere vermektedir. Ziraat katılım Bankası ve Vakıf katılım Bankası üzerinden de 30.000 TL faizsiz kredi almak istiyorsanız öncelikli olarak bu bankaların başlatmış olduğu kampanyalara katılarak dilediğiniz zaman ihtiyaç kredisi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat katılım Bankası ve Vakıf katılım Bankası kredi başvurusu yapacak olan kişilerin sigortalı olarak çalışıyor olması durumunda başvurularına hem banka şubeleri üzerinden yapmasını istiyor hem de son işyerlerinde 12 aydır sigorta primlerinin yatıyor olmasını istemektedir. 2 katılım Bankası yapmış olduğu Bu kampanyada emekli olan vatandaşlara da maaşlarını kendi bankalarına taşımaları durumunda ve ilk maaşını çektikten sonra yüksek limitli faizsiz emekli kredisi vermektedir. 

Faizsiz kredi almak için ayrıca bu bankalar haricinde, Albaraka Türk Katılım Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türkiye Finans ve Emlak Katılım Bankası üzerinden de işlem yapabilirsiniz. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR