Faceapp çöktü mü? Neden yaşlandırmıyor programa ne oldu

İnstagram'da trend olan Faceapp çöktü mü? FaceApp neden çöktü düzelecek mi? Yaşlandırılmış yüz fotoğrafları paylaşımı için kullanılan FaceApp uygulaması çöktü. FaceApp uygulamasına erişim sağlanamıyor.

Faceapp çöktü mü? Neden yaşlandırmıyor programa ne oldu
Yayın Tarihi: 16.07.2019 23:10:00

İnstagram'da bir anda trend olan FaceApp uygulaması an itibariyle çöktü! Yerli yabancı birçok ünlü isim ve milyonlarca instagram kullanıcısının kullandığı FaceApp uygulaması, fotoğraflarda (selfielerde) yüz bölgesini yaşlandırıyor ve insanlara, gelecekteki hallerini gösteriyordu. İnstagramda kullanıcılar, takipçileriyle gelecekteki yaşlı hallerini paylaşıyorlar. 

Trend hale gelen "FaceApp" an itibariyle çöktü. FaceApp uygulaması çöktü ve uygulamaya erişilemiyor. Google Play Store ve AppStore üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen, fotoğraf düzenleme editörü FaceApp, yaşlandırılmış fotoğraflar yapamaz hale geldi.

ÇOK SAYIDA İNDİRİLDİ FACEAPP ÇÖKTÜ NE ZAMAN DÜZELECEK?

Türkiye ve Dünyada trend olan FaceApp uygulaması milyonlarca kez indirildi ve uygulama an itibariyle çöktü. FaceApp'ta çökmenin aşırı yoğunluk nedeniyle olduğu tahmin ediliyor. FaceApp uygulamasının ne zaman düzeleceği bilinmiyor. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR