Ezgi Asaroğlu nerede? Evlendi mi? Kiminle evlendi?

Leyla ile Mecnun dizisinde gördüğü darp sonrası sektörden adeta silinmesi ile gündem olan başarılı oyuncu Ezgi Asaroğlu evlendi mi?

Ezgi Asaroğlu nerede? Evlendi mi? Kiminle evlendi?
Yayın Tarihi: 29.08.2023 12:27:00

TRT'nin bir döneme damga vuran absürd komedi Leyla ile Mecnun dizisinde başrol olan ancak dizinin diper oyuncularından Ushan Çakır'ın fiziksel şiddetine maruz kalarak bir de diziden kovula Ezgi Asaroğlu nerede merek ediliyordu. 

Ezgi Asaroğlu, Leyla ile Mecnun dizisinin ilk ve en sevilen Leyla'sıydı. Asaroğlu'ndan sonra dizi farklı şekillerde ilerlese de aynı tadı vermemişti. Sette dizide Arda karakterine hayat veren Ushan Çakır'ın kendisini darp etmesi ile neye uğradığını şaşıran Asaroğlu daha sonra adeta sektörden silinmişti. 


NEDEN KAYIPLARA KARIŞTI?

İzleyiciler Ushan Çakır'ın her dizide yer alıp da Ezgi Asaroğlu'na yer verilmemesini sosyal medya hesaplarından tepki olarak gündeme getiriyordu. Peki bu yorumlar yapılırken Ezgi Asaroğlu nerede? Ezgi Asaroğlu neden kayıplara karıştı? Ezgi Asaroğlu evlendi mi?

Leyla ile Mecnun sonrası O Hayat Benim ve Mucize Doktor dizilerinde yer alan sonra ise ortadan kaybolan Asaroğlu sosyal medya hesaplarını da kullanmıyor. Ezgi Asaroğlu'nun bu kaybının arkasında bri evlilik mi yatıyor? Hayranları Ezgi Asaroğlu evlendi mi merak ediyor. Ezgi Asaroğlu uzun zamandır gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Sosyal medya da aktif olmayan oyuncu ne iş yapıyor nerede yaşıyor merak edildi. Ancak konuyla ilgili olarak bir bilgiye ulaşılamadı.
Ezgi Asaroğlu'na haksızlık yapıldığını düşünen kullanıcılar sosyal medya hesaplarından özellikle Ushan Çakır'ın büyük projelerde yer almasını "Bu adamın hayvan gibi büyük prodüksiyonlarda hala boy gösterebiliyorken ezgi asaroğlu nerde?" diyerek eleştiriyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR