Esra Erol'da Cansel nerede? Kim kaçırdı arabayla mı kaçırıldı 8 Şubat 2019

Esra Erol'da son bölümde Cansel nerede? Esra Erol'da Cansel kim neden kaçırdı. ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da telefona bağlanan kişi Cansel Üner'in nerede olduğu kimler tarafından kaçırıldığı merak ediliyor.

Esra Erol'da Cansel nerede? Kim kaçırdı arabayla mı kaçırıldı 8 Şubat 2019
Yayın Tarihi: 8.02.2019 16:44:00

Esra Erol'da Cansel nerede? Esra Erol'da ATV ekranlarında yayınlanıyor. 5 gündür haber alınamayan Cansel kim kaçırdı, Cansel 1 kere ailesini aradı ve aradığında ben rızamla gittin diyeceksin sözünü aynı cümleyle tekrarladı. Esra Erol'da Cansel'i kim kaçırdı, neden kaçırdı ortaya çıkartılmaya çalışıyor.

Esra Erol'da Cansel nerede?

Esra Erol'da Cansel olayında telefonla bağlanan kişi kaçırıldığını gördüğünü söyledi. Devreye giren muhtar Cansel'i bulmak için var gücüyle çalışacağını söyledi. Murtaza Köyü muhtarı Hüseyin şahinöcer, 17 yaşındaki Cansel'i kaçıran kişi Mustafa Şahinöcer olduğu düşünülüyor. 

17 yaşındaki Cansel, 6 gün önce Mustafa Şahin Öcer tarafından kaçırıldı. Çiftin anne ve babası Fatma Bekir çiftinin isyanı ekranlara geldi. Anne ve babası kızlarım zorla arabaya bindirildi yorumu yapıldı. Olayda muhtar Hüseyin'in bir parmağı var mı yok mu merak ediliyor. Cansel Üner kim kaçırdığı Mustafa Şahinöcer'le muhtar hanımın amcasının oğlu çıktı. 




Bu iki gencin, evlenecekse de doğru bir yolla gitmek isteyen muhtar, kızın kendi izninin olmadığı dile getirdi. Köy yerlerinde başlarına böyle olaylar genelde muhtar yaptı derler, muhtar haber verdi derler sözlerinden muhtar kendisinin ilgisi olduğunu söylemeden itiraf etti gibi görünüyor.

Esra Erol'da 8 Şubat Cansel Video


Kız kaçırıldığı dakikada jandarma gelip arayı yapan biri kızın nerede olduğunu bilir yorumları yapıldı. Esra Erol'da 8 Şubat 2019 tarihli programda gerçekler ortaya çıkacak mı merak ediliyor.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR