Esra Erol'da bir daire ve 100 milyar para 12 ve 15 yaşındaki kızları satan baba

Esra Erol'da hüzünlü dakikalar. Esra Erol'da 100 milyar para ve bir daire karşısında Ebra ve babaları tarafından para karşılığı evlendirmeye çalışan 15 ve 12 yaşındaki kardeşlerin hayalini Esra Erol gerçekleştiriyor.

Esra Erol'da bir daire ve 100 milyar para 12 ve 15 yaşındaki kızları satan baba
Yayın Tarihi: 8.02.2019 17:20:00

Esra Erol'da kardeşlerinin kaderlerini değiştirmek için programa katılan abla olayı çözüyor. Abla Ebra'yı kardeşini babaların tarafından baba ve abisine karşı uzaklaştırma alarak kardeşleri için dur bayrağını kaldıran abla Esra Erol'da 8 şubat tarihinde programa damga vurdu. Kardeşlerini güvenilir ve okuyacağı bir yere alan Esra Erol hayallerini gerçekleştirdi. Biz evimize dönmek istemiyoruz diyerek 12 ve 15 yaşında okuldan alınan kızlar, okumak için Bahçelievler İlçe Emniyet bürodan ekipler gelerek 2 kardeşi aldı ve hayatlarını kurtardı.

Yılmaz Sancak kimdir? Esra Erol'da Yılmaz Sancak kızları satıyor

Esra Erol'da bir hayat daha kurtardı. Ebra ve babaları tarafından para karşılığı evlendirilmeye çalışılan 15 ve 12 yaşındaki kardeşlerin hayali gerçek oldu. Ablanın yaptıkları sonrası Yılmaz Sancak nasıl bir yol izleyeceği merak edildi. Esra Erol 2 kişinin birden hayatlarını kurtardı.


Televizyon ve ekran başında herkesi ağlatan Esra Erol, Damla'nın senarist olma hayaliyle yatılı olarak yatırdı. Esra ERol bu süre içinde hep iletişimde olacağını dile getirdi.



Esra Erol'da bir olay daha çözülmüş oldu ancak Yılmaz Sancak nasıl bir ceza alacağı ve ne olacağı merak ediliyor. Artık çocuk gelin olaylarında dur diyen program Esra ERol'da kızların anneleri 29 yaşında öldüğü olduğu öğrenildi. Biri öğretmen biri senarist olmak isteyen küçük kızlar öğretmen olmuş haliyle geri bekliyor.

1 yıldır okula gidemeyen kızlar yeni hayatları ve yolculuklarını Esra Erol sayesinde çıktılar. Ekran başında çocuk gelin istemiyoruz kampanyası da çığ gibi büyümeye başladı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR