Esra Erol canlı yayın neler oldu? 8 Ekim Esra Erol'da Özlem Kokoroz iddialara ne cevap verecek

ATV'nin çok sevilen gündüz kuşağı programı Esra Erol'da hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Oldukça ilginç olayların Esra Erol'un sunumuyla ele alındığı programda 8 ekim salı günü Cemalettin Bey eşi Özlem Kokoroz'u bulmak için yer aldı. Peki Esra Erol'da Özlem Kokoroz nerede?

Esra Erol canlı yayın neler oldu? 8 Ekim Esra Erol'da Özlem Kokoroz iddialara ne cevap verecek
Yayın Tarihi: 8.10.2019 16:42:00

Esra Erol canlı yayın neler oldu? 8 Ekim Esra Erol'da Özlem Kokoroz iddialara ne cevap verecek? her yerde aranmaya başladı. Esra Erol'un sunumuyla yıllardır ekranlara gelen Esra Erol'da programında her gün birbirinden ilginç olaylar ele alınıyor. Kayıpların bulunduğu, istismar ve boşanma olaylarının işlendiği programa 8 Ekim Salı günü Cemalettin Bey konuk oldu. Peki Cemalettin Bey'in eşi Özlem Kokoroz nerede? Neden kaçmış?



ESRA EROL'DA 8 EKİM NELER OLDU? ÖZLEM KOKOROZ NEREDE?


Esra Erol 8 ekim canlı yayında olayları anlatan Cemalettin bey, eşi Özlem Kokoroz'un 3,5 ay önce Hüseyin Mustafaoğlu ile kaçtığını iddia etti. İkisinin de çocukları olan Özlem hanım ve Hüseyin bey her şeyi geride bırakıp kaçmışlar. Eşinin eve dönmesini isteyen Cemalettin Bey ise 15 Ekim tarihine kadar gelirse eşiyle barışacağını söylüyor. 

2002 yılından bu yana Özlem hanımla evli olan Cemallettin bey, eşinin kendi isteğiyle gittiğine inanmak istemiyor. Ayrıca Özlem Hanım da Hüseyin Bey de planlı bir şekilde aynı tarihlerde boşanma davası açmış. 

Öte yandan bugün Esra Erol canlı yayına Hüseyin Mustafaoğlu'nun kardeşi Hasan Bey bağlandı. Ağabeyi ile bu 3,5 ay içinde konuştuğunu söyleyen Hasan bey, kardeşinin geri dönmesi için çok uğraştığını en son Bursa'da olduklarını bildiğini söyledi. 

Hüseyin Mustafaoğlu'nun eşi de Cemalettin bey de eşlerinin geri dönmesini istiyor. Ancak Hüseyin Bey de Özlem hanım da Esra Erol'da programında canlı yayına bağlanıp iddialara cevap vermedi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR