Esra Dermancıoğlu: Bunlar dizi film değil 20 yaşındaki kızların defilesi

Oyuncu Esra Dermancıoğlu dizi ve film sektörüne ateş püskürdü.

Esra Dermancıoğlu: Bunlar dizi film değil 20 yaşındaki kızların defilesi
Yayın Tarihi: 29.08.2023 18:23:00

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu zaman zaman yaptığı cesur paylaşımları ile gündem olmaya devam ediyor. Dermancıoğlu bu kez de başrolünde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın yer aldığı Aşk Taktikleri filmi üzerinden film ve dizi sektörünü topa tuttu.

Esra Dermancıoğlu, Türkiye’de sadece 20 ile 27 yaş aralığındaki insanların öykülerinin film ve dizi olarak çekildiğini söyledi ve "Biz 40 yaş üstü olanlar zombi miyiz?" diye sordu. Esra Dermancıoğlu, çektiği videoda "Koskoca Türkiye’de, artık harcanan paraların tepetaklak döndüğü, şuur kaybı yaşanan dizi ve sinema sektöründe sadece bir yaş aralığında hikaye anlatılıyor. Beynim kayıyor, delirecek falan gibi boğuluyorum" dedi.


Dermancıoğlu "Bu ülkede 40 üstü erkek ve kadın yaşıyor biliyor musunuz? Belki senaristler yazmak istiyor ama yapımcı kabul etmiyor. belki değil belli ki etmiyor. Artık televizyonda dizi ve film seyretmiyoruz, artık bir defile seyrediyoruz. 20 yaşındaki 36 beden kızları manken gibi giydiriyorlar sadece. Ne bir hikaye, ne bir söz var"

"DELİRECEĞİM, YETER"

Dermancıoğlu, başrolünde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı Aşk Taktikleri filmine dair de "Aşk Taktikleri diye işler yapılıyor. Ne aşk taktiği, hangi taktik? Eski onlar, bitti gitti. Amerika’da onu 200 yıl evvel yaptılar. Amerika o filmi 2. Dünya Savaşı’nda yaptı. Öyle bir şey yok, kimsenin taktik maktik yaptığı yok. Yapımcılar Türkiye’de 50 yaş üzeri bir hikaye konulduğu zaman izlenmeyeceğini zannediyorlar ama babalar gibi seyredilir. Çünkü biz 40 ve 50’lerinde olanlar aşk yaşıyoruz, hala aktif konuşuyoruz. Beynimiz çalışıyor, Alzheimer olmuyorsun 40’tan sonra. Biz durmadan 20 ve 27 yaş arasının defilesini seyrediyoruz. İnsan bir sorguluyor. Orta yaş diye bir şey var. Bunların hayatı var, sanki 27’den sonra ülkede herkes zombi, herkes mezar altında. Kimse hiçbir şey yaşamıyor. Bir tek 20 ile 27 yemek yiyor, aşk yaşıyor. Delireceğim, böyle bir şey olamaz" ifadelerini kullandı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR