Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a bomba transfer! Naz Elmas ve Burak Sergen sürprizi

ATV'nin çok sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 5. sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Oyuncu kadrosunun güçlendirilmeye çalıştığı diziye son olarak Selda Alkor dahil olmuştu. Dün gelen habere göre de Naz Elmas ve Burak Sergen'de EDHO yeni sezona dahil oldu. İşte detaylar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a bomba transfer! Naz Elmas ve Burak Sergen sürprizi
Yayın Tarihi: 28.08.2019 11:03:00

ATV'nin çok sevilen ve reyting rekorları dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. sezonuyla ekranlara gelmek için gün sayıyor. Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden EDHO'ya bomba gibi iki oyuncu dahil oldu. Geçtiğimiz mayıs ayında sezon finali yapan diziye iki yeni oyuncu katıldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. sezonuna Selda Alkor'un dışında uzunzamandır ekranlarda olmayan Naz Elmas ve geçtiğimiz sezon Halka dizisinde rol alan Burak Sergen dahil oldu. 



BURAK SERGEN KİMDİR?

1961'de Ankara'da doğan Burak Sergen, 1984 yılında Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezun oldu. Birçok dizi ve sinema filmibde rol alan başarılı oyuncu bir yandan da tiyatro yapmaya devam etti. Son olarak Çukur ve Halka dizilerinde rol alan Sergen, yeni sezonda Edho'da yer alacak. Oynayacağı karakter henüz belli olmayan Burak Sergen dizinin kilit oyuncularından biri olacaktır.


NAZ ELMAS KİMDİR?

1983'te İstanbul'da doğan Naz Elmas, Üniversite son sınıfta okurken, Haziran Gecesi adlı dizide Özcan Deniz ile başrol oynadı ve yıldızı parladı. Sonrasında Candan Öte adlı dizide Gülen karakterine hayat verdi. Birçok dizide daha boy gösteren Naz Elmas, son olarak Filinta dizisinde boy gösterdi. Henüz kimi oynayacağı belli olmayan Naz Elmas yeni sezonda EDHO'da yer alacak. 



EDHO YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Mustafa Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal ve Tarık Ünlüoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni sezon başlangıç tarihi konusunda net bir açıklama gelmedi. Hatta dizinin çekimleri bile başlamadı. 

EDHO, Eylül ayının 2. ya da 3. haftasında ATV ekranlarına geri dönecektir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR