Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Alpaslan vuruldu mu? Öldü mü? Yunus Emre Yıldırımer diziden ayrılıyor mu

ATV'nin çok sevilen ve 5 sezondur ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi dün akşam 142. bölümüyle ekranlara geldi.Ünal Kaplan'a veda edilen son bölümde Çakırbeyliler'e tuzak kuruldu ve Alpaslan namlunun ucunda kaldı.Peki EDHO Alpaslan vuruldu mu?Öldü mü? Yunus Emre Yıldırımer çıktı mı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Alpaslan vuruldu mu? Öldü mü? Yunus Emre Yıldırımer diziden ayrılıyor mu
Yayın Tarihi: 9.10.2019 09:58:00

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Alpaslan vuruldu mu? Öldü mü? Yunus Emre Yıldırımer diziden ayrılıyor mu? soruları her yerde aranmaya başladı. ATV'nin tam 5 sezondur her salı ekranlara gelen fenomen dizisi EDHO dün akşam 142. bölümüyle ekranlara geldi. Ünal Kaplan'a veda edilen son bölümde Altan, cenaze dönüşü Çakırbeyliler'e tuzak kurdu. Namlunun ucunda da Alpaslan olunca izleyiciler bir hayli endişelendi. Peki Alpaslan'a ne oldu? Vuruldu mu? Ölecek mi? İşte detaylar...

EDHO son bölümde Hızır, düşmanlarına karşı cephe alıp, hakedenleri cezasına vermesine rağmen Altan'la karşı karşıya geldi. Hızır'a Ünal Kaplan'ın öldüğünü söyleyen Altan, onun nezlinde tüm Çakırbeyliler'i tehdit etti.



Bölümün son sahnesinde de Ünal Kaplan'ın cenazesinden dönen Çakırbeyliler'e tuzak kuruldu. Apartmanın balkonundaki keskin nişancının namlusunun ucunda ise Alpaslan vardı. Hızır son anda tetikçiyi fark edip Alpaslan dedi ama Alpaslan'a ne oldu merak konusu oldu. 


EDHO ALPASLAN VURULDU MU?

Bunu henüz bilmiyoruz ama Alpaslan kesinlikle ölmeyecektir. Yani vurulsa bile yaralanacak. Böylelikle Alpaslan Çakırbeyli'ye hayat veren Yunus Emre Yıldırımer dizide kalmaya devam edecektir. 

Özetle Alpaslan'a ne olacağını önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümde izleyip göreceğiz...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR