Esenyurt Seçim Sonuçları İstanbul 23 Haziran 2019 Binali Yıldırım mı Ekrem İmamoğlu mu kim önde

23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye seçimleri tamamlandı. Vatandaşlar akşam 17.00'a kadar oy verme işlemlerini tamamladı. Şimdi gözler seçim sonuçlarında. İstanbul Esenyurt seçim sonuçları kim önde? Esenyurt'ta Ekrem İmamoğlu mu Binali Yıldırım mı önde?

Esenyurt Seçim Sonuçları İstanbul 23 Haziran 2019 Binali Yıldırım mı Ekrem İmamoğlu mu kim önde
Yayın Tarihi: 23.06.2019 17:45:00

Yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye seçimleri için büyük gün geldi çattı! 23 Haziran Pazar günü sabah saatlerinde başlayan oy verme işlemleri saat 17:00'a kadar sürdü ve şu anda oy sayım işlemlerine geçildi. 23 Haziran Pazar İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinde YSK'nın yasağı kaldırmasının ardından sonuçlardaki son durum açıklanacak. 

Vatandaşlar Esenyurt seçim sonuçlarını araştırmaya başladı. İstanbul Esenyurt'ta yapılan oy sayımında şuanda kim önde? Esenyurt seçim sonuçlarında Ekrem İmamoğlu mu Binali Yıldırım mı önde? Vatandaşlar büyük merakla İstanbul Büyükşehir Belediye seçimine kilitlenmiş durumda! Esenyurt, İstanbul'un en büyük semtlerinden biri olarak Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ayrı bir önem taşıyor!


23 HAZİRAN İSTANBUL ESENYURT SEÇİM SONUÇLARI SON DURUM

Esenyurt'ta geçen yerel seçimlerde AK Parti %45,51 CHP ise %52,66 oy oranına ulaşmıştı. YSK'nın seçim yasağını kaldırmasıyla birlikte 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinde Esenyurt son dakika seçim sonuçları belli olacak. Şu anda oy verme işlemleri tamamlansa ve oylar sayılmaya başlansa da Anadolu Ajansı ile haber kanalları sayım sonuçlarını vatandaşlara aktaramıyor.

Esenyurt toplamda 891.120 kişilik nüfusuyla 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinde büyük önem taşıyor. Esenyurt seçim sonuçlarını birazdan YSK seçim yasağını kaldırır kaldırmaz sizlerle bu sayfadan paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR