Esenler Otogarı'nda Neler Oluyor? Esenler Otogarı Polis operasyonu neler çıktı Hava destekli operasyon

İstanbul Esenler Otogarı'nın karanlık ve ücra köşelerine polis ekipleri operasyon yaptı! Havadan helikopter destekli Esenler Otogarı operasyonu hareketli anlara sahne oldu! Polisler, Esenler Otogarı'nda ne buldu? Esenler Otogarı'nın karanlık köşelerinde kimler var?

Esenler Otogarı'nda Neler Oluyor? Esenler Otogarı Polis operasyonu neler çıktı Hava destekli operasyon
Yayın Tarihi: 3.07.2019 15:37:00

Polis, Esenler Otogarı'nın uzun süredir tartışılan bölümlerine operasyon yapıyor! An itibariyle İstanbul Esenler Otogarı'na giriş çıkışlar yasaklandı! Esenler Otogarı'nda polis, hava destekli operasyon başlattı. Çok sayıda özel harekat ekibinin katılımıyla yapılan operasyonda, Esenler Otogarı'nın kullanılmayan ve "tinercilerin" kaldığı, ücra köşeleri didik didik ediliyor. 

Esenler Otogarı'nın çok sayıda olay yaşanan ücra, karanlık köşelerinde polis narkotik timleri ve terörle mücadele ekipleriyle operasyon düzenliyor. Operasyonda narkotik dedektör köpekleri de yer alıyor. 

ESENLER OTOGARINA GİRİŞ-ÇIKIŞLAR YASAKLANDI

Polis, Esenelr Otogarında an itibariyle kuş uçurtmuyor. Esenler Otogarında giriş çıkışlar kimlik kontrolüyle sınırlı olarak yapılabiliyor. Esenler'e gelen yolcular, polisler eşliğinde kimlik kontrolüden geçiriliyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR