Esenler Otogarı Narkotik ve Özel Harekat Polisleri Operasyon Yapıyor İstanbul Esenler OtogarGiriş Çıkışlar Kapatıldı!

İstanbul Esenler Otogarı'na özel harekat ve narkotik şube ekiplerince hava destekli operasyon gerçekleştiriliyor. Esenler Otogarının girilemeyen, ücra köşelerine yönelik operasyonda çok sayıda gözaltı olması muhtemel gözüküyor. Esenler Otogarına giriş çıkışlar da kapatıldı.

Esenler Otogarı Narkotik ve Özel Harekat Polisleri Operasyon Yapıyor İstanbul Esenler OtogarGiriş Çıkışlar Kapatıldı!
Yayın Tarihi: 3.07.2019 16:04:00

Polis, Esenler Otogarına yönelik geniş çaplı bir operasyon başlattı! Hava destekli olarak gerçekleşen operasyonda Esenler Otogarına giriş çıkışlar da kapatıldı. Şehirler arası otobüslerle Esenler Otogarı'na gelen yolcular, kimlik kontrolüyle sınırlı bir şekilde Esenler Otogarı'na alınıyor. Esenler Otogarı geçtiğimiz günlerde gündem olmuş ve bazı bölümlerinde uyuşturucu madde kullanan kişilerin, vatandaşları rahatsız ettiği belirtilmişti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da Esenler Otogarı'nı bilime adayacağını duyurmuştu. Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri Esenler Otogarının temizlenmesi ve suçtan arındırılması için düğmeye bastı. 

ESENLER OTOGARINA GİRİŞ ÇIKIŞLAR KAPATILDI

An itibariyle Polis narkotik köpeklerinin de katıldığı operasyonda aramayı ve operasyonu sürdürüyor. Esenler Otogara giriş çıkışlar da kapatıldı. Esenler Otogarında geniş çaplı polis operasyonu sürüyor. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR