Erkenci Kuş yeni bölümleri ne zaman? 11 Haziran Erkenci Kuş var mı

Star TV'nin sevilen dizisi Erkenci Kuş 11 Haziran'da neden yok? Erkenci Kuş yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Erkenci Kuş 11 Haziran bölümü neden yayınlanmıyor? Erkenci Kuş dizisiyle ilgili detayları sizler için araştırdık...

Erkenci Kuş yeni bölümleri ne zaman? 11 Haziran Erkenci Kuş var mı
Yayın Tarihi: 6.06.2019 20:36:00

Başrollerini Can Yaman ile Demet Özdemir'in paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümüyle ilgili iddialar sonunda doğru çıktı. Erkenci Kuş'un 11 Haziran'da yayınlanacak yeni bölümünün yayın tarihi ertelendi. Peki Erkenci Kuş 11 Haziran'da neden yayınlanmıyor? Erkenci Kuş'un yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? 

Star TV ekranlarının sevilen romantik-komedi dizisi Erkenci Kuş, 11 Haziran'da yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyordu ancak dizinin son dakika kararıyla yayın tarihi değişti. Erkenci Kuş izleyicisi dizinin neden gününde yayınlanmadığını merak ediyor. Geçen hafta da mola vererek araya giren ve 1 hafta yayınlanmayan Erkenci Kuş'un yeni bölümü ne zaman yayınlanacak sorusu soruluyor. Cevabını sizler için bulduk...


ERKENCİ KUŞ YENİ BÖLÜMLERİ NE ZAMAN? 11 HAZİRAN'DA NİYE YAYINLANMIYOR?

Erkenci Kuş dizisi Cumartesi'den Salı'ya alınmıştı. 11 Haziran Salı günü yeni bölümüyle ekranlara gelmesi beklenen Erkenci Kuş dizisinin yönetmeninden erteleme paylaşımı geldi. Can Yaman, instagram hesabından paylaşımda bulunarak yapımcı Faruk Turgut'un paylaşımını alıntıladı. Yapımcı Turgut, Erkenci Kuş'un 11 Haziran Salı günü yayınlanması planlanan yeni bölümünün 18 Haziran Salı gününe ertelendiğini duyurdu. Bunun nedeni olarak da Türkiye-İzlanda maçının 11 Haziran Salı gününe denk gelmesini gösterdi. 


Erkenci Kuş dizisi, Türkiye-İzlanda futbol maçı nedeniyle 11 Haziran Salı gününden 18 Haziran Salı gününe ertelenmiş oldu. Erkenci Kuş dizisi izleyicileri ilk başta bu duruma tepki gösterse de dizinin yeni bölüm tarihini öğrendikleri için mutlu oldular.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR