Erkenci Kuş finaline tepki yağdı "Yazık ettiniz dizimize"

Star TV'nin geçtiğimiz yazdan beri ekranlara gelen romantik komedi dizisi bu akşam ekranlara gelecek 51. bölümüyle final yapıyor. Normalden erken bir tarihte final yapan dizinin hayranları ise adeta yasta. Neden mi? İşte detaylar...

Erkenci Kuş finaline tepki yağdı "Yazık ettiniz dizimize"
Yayın Tarihi: 6.08.2019 10:33:00

Star TV ekranlarının Gold Film imzalı dizisi Erkenci Kuş, geçtiğimiz yazdan bu yana ekranlara gelmeye devam etmiş ve her bölümüyle çok konuşulmuştu. Başrollerini Can Yaman ve Demet Özdemir'in paylaştığı dizide Can ve Sanem'in tatlı mı tatlı aşk hikayesine tanık olduk. Peki her şey iyi hoş dizi neden erken bitti derseniz size bu sorunun yanıtını hemen verelim.



Sezon finali yapmayan ve yaz boyu ekranlara gelmesi planlanan Erkenci Kuş, reytinglerinin düşüşü ile erken final yapmak durumunda kaldı. Çünkü dizi beklenilen başarıyı elde edebilseydi Ocak ayında ekranlara veda edecekti. Ancak 2019 yaz dizilerinin başarısı ve artık izleyicilerin yaşananlardan sıkılmasıyla Erkenci Kuş için final kaçınılmaz oldu. 

Erkenci Kuş final bölümünde neler olacak?


Final bölümünü büyük bir heyecanla izleyiciler ise yayınlanan tanıtımların ardından bir hayli hüzünlendi. Tanıtımlardan anladığımız kadarıyla Erkenci Kuş 51. bölümde Can ve Sanem'in düğün telaşı yaşanacak ardından aşıklar tekneyle dünyayı gezmek için herkesten uzaklaşacak. Akabinde geri dönen Can ve Sanem bu kez bebek heyecanı yaşayacak. 



Fakat bu anları gören izleyiciler ise Erkenci Kuş final bölümüne tepki gösterdiler. Aylar boyu dizinin yavaş yavaş ilerlemesinin ardından hem konuların havada kalması hem de izleyicilerin görmek istediklerinin bir bölüme sıkıştırılması sert yorumlara neden oldu. 

"Yazık ettiniz dizimize, Bu kadar hızlı final hiç olmadı" gibi yorumlar yapan izleyiciler hala büyük bir sürpriz de bekliyor. Bakalım Erkenci Kuş nasıl bir final yapacak? Hep birlikte izleyip göreceğiz...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR