Erkenci Kuş Can Divit diziden mi ayrıldı? Can Yaman Erkenci Kuş'tan çıktı mı

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş'ta Can Yaman karakterini canlandıran Can Divit diziden ayrıldı mı? Erkenci Kuş hayranları Can Yaman (Can Divit) diziden ayrılıyor mu? Bu sorunun yanıtını araştırmaya başladı. Sizler için hazırladık...

Erkenci Kuş Can Divit diziden mi ayrıldı? Can Yaman Erkenci Kuş'tan çıktı mı
Yayın Tarihi: 10.07.2019 13:01:00

Erkenci Kuş'un 9 Temmuz Salı akşamı yayınlanan yeni bölümüne, Can'ın trafik kazası damga vurdu! Can, trafik kazası yaparken, sevgilisi Sanem çok korkuyor! Erkenci Kuş Can ölüyor mu? Erkenci Kuş Can Yaman karakteri diziden çıkıyor mu Can Divit diziden ayrılacak mı? Bu soru, Erkenci Kuş izleyicisini meraklandırıyor. 

Erkenci Kuş 9 Temmuz Salı akşamı sezon finali yaparak araya girdi. Sezon finalinin son sahnesinde Can Yaman kaza yaptı ve dizi böyle bitti! Erkenci Kuş hayranlarını heyecanlandıran sezon finali bölümünün en dikkat çekici sahnesi Can Yaman'ın trafik kazası oldu. 


ERKENCİ KUŞ YENİ SEZON CAN YAMAN DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Erkenci Kuş'un yeni sezonunda Can Yaman diziden ayrılacak mı? Bu soru yanıt arıyor. Can-Sanem ikilisi, Erkenci Kuş izleyicisini ekrana kilitlemeyi, uzun süredir başarıyordu. Dizide rol alan ve Can Yaman karakterini canlandıran Can Divit ile Sanem karakterini oynayan Demet Özdemir'in gerçek hayatta da aşk yaşadıkları iddiaları uzun süre ortaya atılmış ve bu iddiaların doğru olduğu ortaya çıkmıştı.

Yeni sezonda Can Yaman karakterini canlandıran Can Divit'in dizide yer alıp almayacağı, senaryo gereği trafik kazasında ölüp ölmediği merak edilse de bu sorunun yanıtını ancak yeni sezonda veya yeni sezon başlamadan kısa bir süre önce alabileceğiz, şuan için bir bilgi yok. Ancak Erkenci Kuş izleyicileri Can-Sanem ikilisinin diziye devam etmesini istiyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR