Erkan Avcı yeni dizisi Belli Oldu Erkan Avcı Şampiyon Dizisinde

Çukur'un Çeto'su Erkan Avcı'nın yeni dizisi belli oldu. Erkan Avcı yeni sezonda bambaşka bir dizide bambaşka bir rolle karşımıza çıkacak. Erkan Avcı Şampiyon dizisinde yer alacak. Erkan Avcı'nın yeni dizisi ve rolüne dair detaylar haberimizde...

Erkan Avcı yeni dizisi Belli Oldu Erkan Avcı Şampiyon Dizisinde
Yayın Tarihi: 17.07.2019 11:17:00

Son olarak Çukur dizisinde "Çeto" karakteriyle izleyici karşısına çıkan Erkan Avcı'nın yeni sezondaki projesi belli oldu. Ünlü oyuncu Erkan Avcı, projelerine ara vermeksizin devam ediyor. Sevilen oyuncuyu yeni sezonda bambaşka bir dizide bambaşka bir rolle izleyeceğiz. Dizi severler ve Erkan Avcı hayranları, Erkan Avcı'nın yeni dizisini ve yeni rolünü araştırmalara başladı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Çukur'un Çeto'su yeni sezonda TRT 1'in dizisi Şampiyon da rol alacak.  Tolgahan Sayışman, Emir Özyakışır ve Erdal Özyağcılar'ın da yer aldığı Şampiyon dizisinin yeni oyuncusu Erkan Avcı oldu. 

ERKAN AVCI ŞAMPİYON DİZİSİNDE HANGİ ROLDE YER ALACAK?

BSK yapım'ın yapımcılığında TRT 1 için hazırlanan "Şampiyon" dizisi, Tolgahan Sayışman, Emir Özyakışır ve Erdal Özyağcılar'ın yer aldığı dizide Erkan Avcı'da rol almaya başlayacak. Erkan Avcı, diziye "Tansel" karakteriyle dahil olacak.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR