Enis Arıkan kimdir? Kaç yaşında annesinin adı ne

Son dönemin en popüler isimlerinden biri olan Enis Arıkan bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa'ya konuk oldu. Hal böyle olunca Enis Arıkan kimdir? Kaç yaşında nasıl meşhur oldu? her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için tüm bu soruları yanıtladık.

Enis Arıkan kimdir? Kaç yaşında annesinin adı ne
Yayın Tarihi: 21.08.2019 11:44:00

Son olarak Benimle Söyle adlı şarkı yarışmasının sunuculuğunu yapan Enis Arıkan sosyal medyanın en sevilen isimlerinden biri. Son yılların en popüler isimlerinden biri olan sempatik oyuncu herkesin gönlüne taht kurdu. Buügn de 2. Sayfa'ya konuk olan ve hakkında merak edilenleri yanıtlayan Enis Arıkan kimdir? Kaç yaşında nasıl ünlü oldu? her yerde aranıyor. Biz de sizler için tüm bu soruları araştırdık bulduk.



ENİS ARIKAN KİMDİR? 

3 Ocak 1983 İstanbul doğumlu olan Enis Arıkan, küçüklüğünden beri oyuncu olmak istiyordu. Kariyerine böyle yön vermek isteyen Arıkan, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü’nden mezun oldu. Ezgi Mola, Şebnem Bozoklu gibi başarılı isimlerle dönem arkadaşı olan Enis Arıkan çok sayıda reklamda oynadı.

Aynalı Tahir adlı dizide ilk kez kamera karşısına geçen Arıkan, sonrasında Çekirdek Aile, Kadın İsterse, Genco, Aşk ve Ceza, Cesur Hemşire ve Hayat Ağacı gibi birçok dizide rol aldı. 




Son olarak Jet Sosyete dizisinde Tony karakterini canlandıran başarılı oyuncu sosyal medya üzerinden paylaştığı videolar ile fenomen oldu. Eğlenceli ve sempatik tavırlarıyla herkesi kendine hayran bırakan Enis Arıkan doğallığıyla da çok beğeniliyor. 

Özellikle annesi Selma Hanım ile eğlenceli videolar çeken ve Instagram hesabından paylaşan Arıkan, geçtiğimiz aylarda Youtube kanalı açtı. 

DENİZE GİREMİYORUM

Göbeğim görünecek diye denize girmediğini söyleyen Enis Arıkan, yurt dışında bile denize girmiyormuş. Bu yaz tişörtle Ezgi Mola sayesinde denize giren Enis Arıkan bunun takıntısı olduğunu söylüyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR