Enes Batur Gerçek Kahraman ne kadar izlendi? Filmi izle Gişede hüsran mı yaşadı

Ünlü youtuber Enes Batur'un yeni vizyona giren filmi Gerçek Kahraman ne kadar izlendi? Enes Batur'un evlenerek reklam yaptığı yeni filmi Gerçek Kahraman filmini izle. Gerçek Kahraman filmi gişede hüsran mı yaşadı, ne kadar hasılat elde etti?

Enes Batur Gerçek Kahraman ne kadar izlendi? Filmi izle Gişede hüsran mı yaşadı
Yayın Tarihi: 8.06.2019 15:57:00

Enes Batur'un Hayal mi Gerçek mi filminin devamı niteliğindeki Gerçek Kahraman filmi, bayramdan kısa bir süre önce vizyona girmiş ve büyük umutlarla milyonlarca izlenme sayısına ulaşacağı düşünülüyordu. Ancak beklenen olmadı. Enes Batur Gerçek Kahraman filmi gişede hüsran yaşadı! Enes Batur'un ilk filmi Hayal mi Gerçek mi toplamda 1,5 milyon seyirci tarafından izlenmişken Enes Batur Gerçek Kahraman filmi şu anda sadece 120 bin izleyici tarafından izlendi. 

Enes Batur'un ilk filmi Hayal mi Gerçek mi'yi bile geçip geçmeyeceği şüphe uyandıran yeni filmi Gerçek Kahraman gişede hüsran yaşadı! Gerçek Kahraman filmi öncesi Enes Batur galada, gişeden umutlu olduğunu ve rekor hedeflediğini açıklamıştı ancak film gişede hayal kırıklığına uğradı!


ENES BATUR GERÇEK KAHRAMAN NE KADAR İZLENDİ, HASILATI...

Enes Batur Gerçek Kahraman filmi vizyona girdiği ilk 3 günde toplam 90 bin 353 kişi tarafından izlendi ve hasılatı 1 milyon 407 bin TL oldu. Filmin yapımcısı "Enes Batur Gerçek Kahraman" için tam 6 milyon TL harcamıştı.

Enes Batur, filmin galasında hedefi yüksek tuttuğunu söylemiş ve Recep İvedik'in tahtında gözü olduğunu ifade ederek en yüksek gişe sayısına ulaşmak istediğini açıklamıştı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR