Enes Batur gerçek Kahraman filmi tutmadı Enes Survivor gidiyor

Ünlü Youtube Enes Batur sinemada istediğini bulamadı! Enes Batur Gerçek Kahraman filmi gişede bozguna uğradı, tutmadı. Enes Batur Gerçek Kahraman filmi tutmayınca Acun Ilıcalı, Enes Batur'a survivor teklifi yaptı! Enes Batur Survivor'a gidecek mi?

Enes Batur gerçek Kahraman filmi tutmadı Enes Survivor gidiyor
Yayın Tarihi: 5.06.2019 15:12:00

Ünlü youtuber Enes Batur, yeni filmi Gerçek Kahraman ile gündemdeydi! Enes Batur'un yeni filmi Gerçek Kahraman, bayram öncesi vizyona girmişti. Büyük umutlarla vizyona giren Gerçek Kahraman filmi gişede umduğunu bulamadı ve büyük hayal kırıklığı yaşattı.

Enes Batur Hayal mi Gerçek mi filminin devamı niteliğindeki Gerçek Kahraman filmi, vizyona girdikten sonra ilk hafta yalnızca 90.534 izleyici sayısında kalarak büyük hayal kırıklığı yarattı. Oysa Enes Batur, gala gecesi hedefin Türk sinemasının en çok izlenen filmi olmak olduğunu açıklamıştı. Hayal mi Gerçek mi filmi 1,5 milyon izlenmişken Enes Batur Gerçek Kahraman filminin bu sayıya ulaşması dahi zor gözüküyor.


ENES BATUR SURVİVOR'A MI GİDİYOR?

Geçtiğimiz günlerde Enes Batur, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve TV8'in patronu ve Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı arasındaki görüşme sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Acun Ilıcalı, bu görüşmede ünlü Youtuber Enes Batur'a Survivor teklifinde bulundu. Acun Ilıcalı, Enes Batur'a "Gelecek sezon Survivor'a katılmanı isterim, hem Survivor'ı da youtube ile eş güdümlü yayınlarız bambaşka bir şey olur." sözleriyle Survivor teklifinda bulundu.

Enes Batur, ilk olarak teklife temkinli yaklaştı ve "Spor yapıyorum, kas yaparsam seneye olur." cevabını verdi. Enes Batur'un gelecek sezon Survivor kadrosunda yer alacağı konuşulmaya başladı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR