Enes Batur gerçek kahraman filmi izle sinema rekor gelecek mi

Enes Batur Gerçek Kahraman filmi vizyona girdi! Enes Batur'un yeni sinema filmi Gerçek Kahraman ne kadar izlendi, sinemada Recep İvedik'in rekorunu kıracak mı? Enes Batur Gerçek Kahraman filmi ile ilgili detaylar haberimizde...

Enes Batur gerçek kahraman filmi izle sinema rekor gelecek mi
Yayın Tarihi: 2.06.2019 14:43:00

Ünlü Youtuber Enes Batur'un yeni sinema filmi Gerçek Kahraman vizyona girdi! Murat Özsoy ile Büşra Karahan’ın senaryosunu yazdığı, Doğa Can Anafarta’nın yönetmenliğini yaptığı, Enes Batur, Ömer Başdoğan, Altan Erkekli ve Damla Arslanalp’ın da rol aldığı Gerçek Kahraman filminin galası geçtiğimiz gün İstinye Park'ta yapılmıştı. Gerçek Kahraman filmi bugün itibariyle vizyona girdi! 

Vizyona girmesiyle birlikte beklentilerin bir hayli yüksek olduğu Gerçek Kahraman filmi Recep İvedik'i geride bırakabilecek mi? Enes Batur, Gerçek Kahraman filmi için 6 milyon TL'lik harcama yapıldığını açıklamıştı. Enes Batur'un ilk filmi beklentileri tam olarak karşılayamasa da 1,5 milyon kişi tarafından seyredilmişti. Enes Batur Gerçek Kahraman filminin gişede iyi bir sayıya ulaşıp ulaşamayacağı merak ediliyor. 

ENES BATUR GERÇEK KAHRAMAN İLE REKOR İSTİYOR!


Gala gecesinde konuşan Enes Batur, Gerçek Kahraman filmiyle rekor istediğini dile getirmişti. Ünlü Youtuber, Gerçek Kahraman filminin senaryosuna güvendiğini, oyunculukların da muhteşem olduğunu dile getirerek Recep İvedik 5'in tahtına göz diktiğini açıklamıştı. 

Gişe rekorunu elinde bulunduran Recep İvedik 5, toplam 7 milyon 437 bin 50 seyirci ile en çok izlenen Türk sinema filmi olarak dikkat çekiyor. Gerçek Kahraman filmi bu sayıyı geçebilecek mi? Çok zor gözükse de göreceğiz...

GERÇEK KAHRAMAN FİLMİ KONUSU, ÖZETİ

Enes Batur: Gerçek Kahraman, Youtube hesabında paylaştığı eğlenceli ve komik videolarla popülerleşen Enes Batur'un rol aldığı "Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?" filminin devam halkası. İlk filmde içine kapanık, çevresi tarafından dışlanan bir çocuk olan Enes Batur'un hayallerinin peşinden koşma hikayesi anlatılmıştı. Bu filmde ise Enes Batur'u Adalet Savaşçıları'na katılmış ve sonunda da bir kahramana dönüşen genç olarak izleyeceğiz. Komedi türündeki filmin yapımcılığını TME Films ve Eren Medya üstleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR