Enes Batur gerçek kahraman filmi izle ne kadar izlendi ilk 3 gün izlenmesi kaç

Enes Batur'un Gerçek Kahraman filmi ilk 3 gün ne kadar izlendi? Gerçek Kahraman gişe kaç kişi izledi? Gerçek Kahraman filminin vizyona girmesiyle gözler gişeye çevrildi. Enes Batur'un yeni filminin ilk 3 gün izlenmesi kaç oldu?

Enes Batur gerçek kahraman filmi izle ne kadar izlendi ilk 3 gün izlenmesi kaç
Yayın Tarihi: 2.06.2019 15:00:00

Ünlü youtuber Enes Batur'un başrolünde yer aldığı Gerçek Kahraman filmi vizyona girdi! Geçtiğimiz günlerde galası yapılan ve büyük umutlarla vizyona giren Gerçek Kahraman filmi, daha ilk günden dikkatleri çekmeyi başardı. Sinema severler Gerçek Kahraman filmi ilk 3 günde ne kadar izlendi? Enes Batur'un yeni filmi Gerçek Kahraman izlenme sayısı kaç, gişe sayısı kaç? Sorularını sormaya başladı.

Enes Batur: Gerçek Kahraman filmi, Ünlü youtube Enes Batur'un başrol olarak yer aldığı"Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?" filminin devamı nitelğinde. İlk filmde içine kapanık, çevresi tarafından dışlanan bir çocuk olan Enes Batur'un hayallerinin peşinden koşma hikayesi anlatılmıştı. Bu filmde ise Enes Batur'u Adalet Savaşçıları'na katılmış ve sonunda da bir kahramana dönüşen genç olarak izleyeceğiz. Komedinin hakkını verecek gibi gözüken Gerçek Kahraman filminin gişede yüzü gülecek mi?


ENES BATUR GERÇEK KAHRAMAN GİŞEDEN UMUTLU

Enes Batur: Gerçek Kahraman filmi, gözünü zirveye dikti. Tüm zamanların en çok hasılat elde eden Türk sinema filmi Recep İvedik 5'in rekorunu egale etmek isteyen Enes Batur, önceki filminin 1,5 milyon izlendiğini ancak yeni filminin çok daha iyi bir sayıya ulaşacağını umduğunu ifade etti. 

Enes Batur Gerçek Kahraman filminin gişe izlenme sayıları geldikçe sizlerle paylaşacağız.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR