En hızlı ihtiyaç kredisi kullandıran banka: VakıfBank! 36 Ay Vadeli 125 bin TL Kredi

VakıfBank 36 aya varan vade imkânı ve cazip faiz oranlarıyla 125.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisini kolayca veriyor. Banka kullandırdığı faiz oranlarıyla vatandaşın ilgi odağı olmaya devam ediyor. İşte VakıfBank’tan 36 aya varan vade imkânlarıyla kullandırdığı ihtiyaç kredisi hakkında bilmeniz

En hızlı ihtiyaç kredisi kullandıran banka: VakıfBank! 36 Ay Vadeli 125 bin TL Kredi
Yayın Tarihi: 16.09.2020 20:38:00

VakıfBank 36 aya varan vade imkânı ve cazip faiz oranlarıyla 125.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisini kolayca veriyor. Banka kullandırdığı faiz oranlarıyla vatandaşın ilgi odağı olmaya devam ediyor. İşte VakıfBank’tan 36 aya varan vade imkânlarıyla kullandırdığı ihtiyaç kredisi hakkında bilmeniz gerekenler…

VakıfBank 36 aya varan vade imkânı ve cezbeden faiz oranlarıyla 125.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisini neredeyse başvurur başvurmaz kullandırıyor.

Haberimizde piyasanın en hızlı ihtiyaç kredisi kullandıran bankalarından biri olan VakıfBank’ın Eylül ayı İhtiyaç Kredisi Kampanyası’na dair tüm detayları değerlendirme altına aldık. İşte VakıfBank’ın Eylül ayında iftiharla sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyasına ilişkin kaleme aldığımız tüm ayrıntılar…

İhtiyaç kredisi kullanan vatandaşların ilk tercihi: VakıfBank!

Bankaların aktif toplam ve akredite oranları incelendiğinde en ön sıralara çıkan VakıfBank, ihtiyaç kredisi kullandırmadaki hızıyla biliniyor. 125.000 TL’ye varan ihtiyaç kredisini 36 ay vade ve cazip faiz oranlarıyla kullandıran VakıfBank, Eylül ayının ortalarında da nakit ihtiyacı olan vatandaşların ilk başvurduğu kredi kanalı olmaya devam ediyor.


VakıfBank ihtiyaç kredisi kampanyasının özellikleri nelerdir?

İhtiyaç kredisi kullanmayı düşünen yüz binlerce vatandaşın en çok araştırdığı bankalardan biri olan VakıfBank vatandaşın cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Vatandaşın tüm ihtiyaçları için 36 aya varan vade imkânı, piyasanın en uygun faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleri VakıfBank’ı ihtiyaç kredisinde en güçlü bankalardan biri haline getiriyor.

VakıfBank’tan kullandığınız ihtiyaç kredinizin ödemelerini; aylık eşit taksitlerle, artan taksitlerle, azalan taksitlerle, 3 ay ertelemeli dönemlik aylık eşit taksitlerle, 3 ayda bir eşit taksitle, 3 ayda bir eşit taksitlerle, son taksit balon ödemeyle ve değişken taksitli olacak şekilde yapabilirsiniz.

Bankanın kullandırdığı 125.000 TL’ye kadar varan ihtiyaç kredisini 36 aya varan vade imkânı ile yüzde 1,24 faizle kullanabilirsiniz. Kredi notunuz çok düşükse, bankanın kullandırdığı ihtiyaç kredisinin standart faiz oranı olan yüzde 1,34 ile ihtiyaç krediniz hesaplanır.

VakıfBank ihtiyaç kredisi kampanyasına nasıl başvurulur?

VakıfBank’ın ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak için şubeye bile gitmenize gerek yok. Bankaya ihtiyaç kredisi başvurunuzu ister hemen VakıfBank’ın resmî internet adresi olan www.vakifbank.com.tr üzerinden, ister VakıfBank mobil uygulamasından yapabilir ya da tercihen size en yakın şubeye ziyaret ederek yapabilirsiniz. VakıfBank’a ihtiyaç kredisi başvurunuzu müşteri hizmetleri telefon numarası olan 0850 222 07 24’ten de yapabilir, yine aynı numaradan detaylı bilgi alabilirsiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR