En Büyük Şaban filmi ne zaman çekildi? Oyuncuları kimler Nerede Çekildi?

Bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanacak En Büyük Şaban filmi, film severlerin ilgisini çekti. Türk sinemasının en büyük oyuncularından biri olan Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı En Büyük Şaban filmi ne zaman nerede çekildi? En Büyük Şaban filminin konusu ve oyuncuları da araştırılıyor.

En Büyük Şaban filmi ne zaman çekildi? Oyuncuları kimler Nerede Çekildi?
Yayın Tarihi: 14.08.2019 13:09:00

Bu akşam Star Tv ekranlarında yayınlanacak En Büyük Şaban filmi, izleyicilerin dikkatini çekti. Usta oyuncu Kemal Sunal ve Nilgün Bubikoğlu'nun yer aldığı En Büyük Şaban filminin nerede, ne zaman, hangi yılda çekildiği ve tüm oyuncu kadrosu araştırılıyor. En Büyük Şaban filminin detaylarını haberimizde hazırladık.

Usta oyuncu Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı "En Büyük Şaban" filmi, üzerinden yıllar geçse de televizyonlarda yayınlanmayı ve izleyiciler tarafından ilgiyle izlenmeyi sürdürüyor. En Büyük Şaban filminin yönetmenliğini efsane isim Kartal Tibet yapıyor. Senaryo ise Suphi Tekniker tarafından yazılmıştır.

EN BÜYÜK ŞABAN FİLMİ KAÇ YILINDA ÇEKİLDİ?

En Büyük Şaban filmi, 1983 yılında çekilmiştir. Usta oyuncu Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı En Büyük Şaban filmi, günümüzde bile halen ilgiyle izlenmekte ve güldürmeye devam etmektedir.


EN BÜYÜK ŞABAN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

En Büyük Şaban filminin çekimleri İstanbul'un değişik semtlerinde yapılmıştır. 

EN BÜYÜK ŞABAN FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

En Büyük Şaban filminde, Kemal Sunal - Şaban, Nilgün Bubikoğlu - Hülya, Kamran Usluer - Faik Bey, Reha Yurdakul - Uşak Kamil ve Hikmet Karagöz - Hikmet rolüyle izleyici karşısına çıkmaktadır.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR