Emre Mor'un attığı mesajları ifşa eden Yağmur Taktaş kimdir? Kaç yaşında? Hangi programa katılmıştı

Yağmur Taktaş kimdir? Kaç yaşında? Hangi programa katılmıştı? gibi sorular her yerde aranmaya başladı. Emre Mor'un kendisine sosyal medya üzerinden attığı mesajları ifşa eden Yağmur Taktaş magazin gündemine bomba gibi düştü. Bugün de Kanal D'nin 2. Sayfa programına konuk olan Yağmur Taktaş kim?

Emre Mor'un attığı mesajları ifşa eden Yağmur Taktaş kimdir? Kaç yaşında? Hangi programa katılmıştı
Yayın Tarihi: 11.09.2019 12:00:00

Yağmur Taktaş kimdir? Kaç yaşında? Hangi programa katılmıştı? gibi sorular her yerde aranıyor. Dün başarılı futbolcu Emre Mor'un kendisine sosyal medya üzerinden attığı mesajları ifşa eden Yağmur Taktaş gündeme bomba gibi düşünce bugün Kanal D'nin 2. Sayfa programına konuk oldu. Hem özel hayatını hem de Emre Mor konusundaki soruları yanıtlamak için programa katılan Yağmur Taktaş kim? Nereli? İşte detaylar...

YAĞMUR TAKTAŞ KİMDİR? HANGİ PROGRAMA KATILMIŞTI?

1996 yılında doğan Yağmur Taktaş, Adana Anadolu Lisesi mezunu. Daha önce İşte Benim Stilim adlı yarışma programıyla adını duyuran Yağmur Taktaş; alışveriş yapmak, yemek yemek, yemek yapmak, arkadaşlarıyla sosyal aktiviteler yapmayı çok seviyor. Ruh haline ve yerine göre giyinmeyi tercih eden Yağmur mesajları kendisinin ifşa etmediğini söyledi.

Bir arkadaşının bu mesajları ifşa ettiğini söyleyen Yağmur Taktaş, kendisine dünya starlarının da yazdığı ve ifşa etse bunları açıklardım diyerek kendini savundu.




Emre Mor'un kendisine ilk olarak evde görüşmeyi teklif ettiğini söyleyen Yağmur bunu kabul etmemiş ve sonra ikili dışarda bir kafede buluştular. Ancak sonrasında onla konuşmak istemeyen Yağmur Taktaş muhabbetini böyle bitirmiş.

YAŞÇA BÜYÜK ERKEKLERİ SEVİYORUM

Emre Mor'un kendinden 1 yaş küçük olduğu ve İngilizcesinin kötü olduğunu söyleyen Yağmur Taktaş, kendine bir şeyler katabilecek yaşça büyük erkeklerden hoşlandığını söyledi. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR