Emine Bulut'un öldürülmeden önceki son sözleri yürek dağladı! Emine Bulut neden öldürüldü?

Kırıkkale'de yaşanan feci olayın maktulu Emine Bulut'un öldürülmeden önceki son sözleri herkesin içini acıttı. Türkiye'nin gündemini değiştiren Emine Bulut neden öldürüldü? Kim öldürdü? İşte tüm detaylar...

Emine Bulut'un öldürülmeden önceki son sözleri yürek dağladı! Emine Bulut neden öldürüldü?
Yayın Tarihi: 23.08.2019 09:37:00

Son dönemde iyice artan kadın cinayetlerine bir yenisi daha Kırıkkale'de eklendi. Emine Bulut, 18 Ağustos pazar günü bir restorantta 10 yaşındaki kızı ve eski eşi Fedai Baran ile oturdu. Eski eşler arasında çıkan tartışmayla gözü dönen Baran eski eşini defalarca bıçakladı. 

Kızının gözleri önünde kanlar içinde kalan talihsiz kadının "ölmek istemiyorum" feryadı herkesin içini acıttı, kızının "anne ne olur" ölme diyerek feryat etmesi ise herkesin içini yaktı. İhbar ile olay yerine giden sağlık ekipleri Emine Bulut ve kızını hastaneye yetiştirdi. Hemen müdahale edilen Bulut, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.



KATİL BARAN: "YANIMDA GEZDİRDİĞİM BIÇAKLA VURDUM"


Olayın ardından gözaltına alınan Fedai Baran çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Cani adam ifadesinde "Çocuğumun velayeti konusunda konuşurken bana hakaret edince sinirlenip, yanımda gezdirdiğim bıçakla vurdum" dedi.



"BEN ÖLMEK İSTEMİYORUM"

Emine Bulut'un bıçaklandıktan sonraki görüntüleri bugün ortaya çıktı. Bıçaklandıktan sonra kanlar içinde kalan ve ayakta zor duran Emine Bulut'un "Ben ölmek istemiyorum" feryadı ve akabinde kızının "Anne lütfen ölme" diyerek, annesinin başını tutması ve ağlaması herkesin içini acıttı. 

İşte Yürek Burkan sözler 





HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR