Emine Bulut kimdir? Öldü mü? Neden öldürüldü? Nereli kaç yaşında

Kırıkkale'de eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut kimdir? Emine Bulut kadın cinayeti Türkiye konuşuyor! Emine Bulut kimdir? kaç yaşında? Emine Bulut nereli? Emine Bulut neden öldürüldü? Kan donduran olayla ilgili detaylar haberimizde...

Emine Bulut kimdir? Öldü mü? Neden öldürüldü? Nereli kaç yaşında
Yayın Tarihi: 23.08.2019 11:25:00

Emine Bulut, Kırıkkale'de kızıyla oturduğu bir kafede eşi Fedai Baran tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü! Türkiye'de kadın cinayetlerinin gündemde olduğu bir dönemde son kurban Emine Bulut oldu! Emine Bulut Türkiye'nin gündemine girdi! Tüm Türkiye, Emine Bulut cinayetini konuşuyor. Peki Emine Bulut kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Emine Bulut neden öldürüldü? Cani eş yakalandı mı? 

Emine Bulut Neden Öldürüldü? Cani eş Fedai Baran tutuklandı mı?

Kırıkkale'de yaşayan Emine Bulut, 10 yaşındaki kızı ile kafede otururken, eş Fedai Baran da mekana geldi. Uzun süredir boşanmak için uğraşan Emine Bulut, kafede Fedai Baran'la boşanma meselesini görüşmeye başladı. Emine Bulut ve 10 yaşındaki kızının yanında Fedai Baran'ın anlattığına göre velayet konusunda tartışma çıktı! "Nevrim döndü" diyen Fedai Baran, Emine Bulut'u canice katletti! 

Türkiye'nin konuştuğu cani eş Fedai Baran, olayın ardından hızla gözaltına alındı ve tutuklandı! Türkiye, cani eşe nefret kusuyor! 

Emine Bulut Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Emine Bulut 38 yaşında. 10 yaşında bir kız annesi olan Emine Bulut, cani eş Fedai Baran tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü ve Türkiye'deki kadın cinayetlerine bir yenisi olarak kayıtlara geçti! 

Emine bulut video 



Emine Bulut, Kırıkkale'de yaşıyordu ancak nereli olduğuyla ilgili kesin bir bilgi henüz alınamadı.

Emine Bulut, Fedai Baran tarafından, 10 yaşındaki kızının gözleri önünde "boğaz" kısmı başta olmak üzere birçok vücut bölgesinden bıçaklandı. Bıçak darbelerinin ardından kanlar içinde kalan Emine Bulut, mekanda kaçışan kalabalığa karşın yardım çığlıkları attı. Emine Bulut'un ölmeden önceki son sözleri "Ölmek istemiyorum!" olurken, 10 yaşındaki kızı da "Anne lütfen ölme!" diyerek feryat etti.

Olay, kafede bulunan bir kişi tarafından saniye saniye görüntülendi. Katledilen Emine Bulut'un görüntüleri, tüm Türkiye'de adeta infial yarattı!

Emine Bulut için Sosyal Medyadan Tepki Yağıyor! 

Türkiye'de son dönemde artan kadın cinayetlerine bir yenisi daha Kırıkkale'de eklendi! Kırıkkale'de Emine Bulut'un 10 yaşındaki kızının gözleri önünde öldürülmesinin ardından sosyal medyada ve hatta Tüm Türkiye'de infial yaratıldı! Tüm Türkiye, Emine Bulut için adalet istiyor! 

Twitter'da #İdamgelsin Etiketi Açıldı! 

Twitter'da kullanıcılar Emine Bulut cinayetine tepkilerini #İdamgelsin hashtagini açarak gösterdi! Cani eş Fedai Baran için idam edilmesi ve toplumdan uzaklaştırılması istendi!  




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR