Emekli maaşlarınız üzerinden ek ödeme, Meclis onayından geçti, Bankalara başvuru yaparak hesabınıza alabilirsiniz

Emekli maaşlarınız üzerinden ek ödeme, Meclis onayından geçti, Bankalara başvuru yaparak hesabınıza alabilirsiniz

Emekli maaşlarınız üzerinden ek ödeme, Meclis onayından geçti, Bankalara başvuru yaparak hesabınıza alabilirsiniz
Yayın Tarihi: 17.03.2023 08:14:00

emekli maaşı hesabınız üzerinden alabileceğiniz ek ödemeler ile ilgili karar meclis onayından geçti ve emekli maaşı hesaplarınız üzerinden başvurularınızı gerçekleştirmeniz halinde ödemeler sizlere uygun faiz oranları ile birlikte kamu bankaları tarafından verileceği açıklandı. Ziraat Bankası başta olmak üzere diğer kamu bankaları olan Halkbank ve Vakıfbank üzerinden başvuru şartlarına uygun olan tüm vatandaşlar için gerçekleştirilen bu kampanyalardan yararlanacak olan vatandaşlara bankalar belirli şartlar dahilinde ödemeler verirken Kredi işlemlerini gerçekleştirerek nakit kullanacak olan tüm vatandaşların 5 dakikada sonuç alabilecekleri kampanya hazırlandı.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyor sanız bir şekilde yapabileceksiniz ve bu kredileri hesaplarınıza yatırarak hemen kullanabileceksiniz. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar banka müşterileri olmaları durumunda Kredi ödemelerine uygun faizlerle bu bankalar üzerinden alırken emekli maaşı hesapları üzerinden daha önce Kredi kullanan ve düzenli ödemeler yapan kişilere devlet destekli ek ödemeli limiti 50.000 TL olarak belirlenmiştir.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden nakit kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız sizler de emekli maaşı hesabınız üzerinden ek ödeme alarak hemen bu Kredi kampanyalarına katılabilir ve uygun faizlerle ödemeler yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden nakit kredi almak istiyorsanız başvuru şartlarına uygun olan tüm vatandaşlara 3 dakika içerisinde sonuç verilir ve ödemeler hesapları yatırılarak yapılandırılmaktadır. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden nakit kredi kullanmak isteyen vatandaşlar başvuru şartlarına uygun olmaları durumunda ödemelerini hesaplarına yatırarak hemen kullanabilmektedirler. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR