Emekli Maaşı Alanlara Müjdeli Haber! Haziran Ayında Rekor Ödeme Yapılacak!

Emekli Maaşı Alanlara Müjdeli Haber! Haziran Ayında Rekor Ödeme Yapılacak!

Emekli Maaşı Alanlara Müjdeli Haber! Haziran Ayında Rekor Ödeme Yapılacak!
Yayın Tarihi: 29.05.2023 14:42:00

Haziran ayı, emekli maaşı alanlar için sevindirici bir haberle başlıyor. SSK, BAĞ-KUR, 4C ve EYT emeklileri için yapılan duyuruda, Haziran ayında rekor bir ödeme yapılacağı müjdesi verildi. Tüm emekli maaşı alanlar, hesaplarına 14.000 TL ödeme alacaklar. İşte ayrıntılar...

Devlet tarafından geri ödemesiz ve karşılıksız olarak verilecek bu ödeme için herhangi bir başvuru yapma şartı bulunmayacak. Ödeme, emeklinin hesabına otomatik olarak geçecek ve Haziran ayının başından itibaren tüm emekliler bu ödemeden faydalanabilecekler.

Devlet tarafından yapılacak olan bu ödeme miktarı 14.000 TL olacak. Ayrıca Garanti Bankası da emekli maaşlarına ek olarak destek ödemesi yapacağını duyurdu. Garanti Bankası, emekliye ek olarak 6.750 TL nakit destek ödemesi verecektir. Bu destek ödemesi, Garanti Bankası promosyon ücreti olarak verilecek ve emeklinin hesabındaki toplam ödeme miktarını 14.000 TL'nin üzerine çıkaracak. Garanti Bankası destek ödemesi için emeklilerden 3 yıllık maaş taahhüdü istemektedir. Emekliler başvuru yapmak için maaşlarını Garanti BBVA'ya taşımalı ve 3 yıllık taahhüt sözleşmesini imzalamalıdır.

Garanti Bankası'nın destek ödemesi miktarı, emekli maaşının aralığına göre değişiklik göstermektedir. 7.500 TL ve üzeri maaş alan emeklilere en az 4.200 TL, en fazla 6.750 TL destek ödemesi verilmektedir. Diğer Garanti Bankası ürünlerinden faydalanan veya düşük faizli kredi kullanan emekliler de ayrıcalıklardan yararlanma imkanına sahiptir. Ayrıca Garanti Bankası, emeklilere tüm EFT ve havale işlemlerini ücretsiz olarak yapma imkanı da sunmaktadır.

Bu gelişme, emekli maaşı alanların yüzünü güldürmüş durumda. Haziran ayında gerçekleştirilecek rekor ödemeler, emeklilerin maddi açıdan rahatlamasını sağlayacak ve ekonomik anlamda destek olacak. Tüm emeklileri kapsayan bu müjdeli haber, emeklilik dönemini geçiren vatandaşlarımızı sevindirecektir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR