Elite 2. sezon ne zaman başlayacak? Netflix tarih verdi mi

Netflix'in İspanyol yapımı gençlik draması Élite ilk sezonuyla oldukça iyi tepkiler alınca, ikinci sezon onayını rahatça almıştı. Haliyle Elite 2. sezon ne zaman başlayacak çok merak ediliyordu.Netflix bugün bu meraka bir son verdi. Peki Elite yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Elite 2. sezon ne zaman başlayacak? Netflix tarih verdi mi
Yayın Tarihi: 7.08.2019 13:20:00

Netflix'in sevilen gençlik dizisi Elite 2018 yılının Ekim ayında katalogdaki yerini almış ve kısa sürede çok beğenilmişti. 

İşçi sınıfından gelen üç gencin  İspanya’da seçkin bir okula kaydolmasından sonra, onlar ve zengin öğrenciler arasında yaşanan çatışmayı ve sebep oldukları cinayeti konu edinen Elite dizisi,  ilk sezonun ardından büyük bir merakla beklenmeye başladı. 

Akabinde yeni sezonu için onay alan Elite dizisinin çekimleri geçtiğimiz haftalarda tamamlanmıştı. Hal böyle olunca Elite yeni sezon ne zaman başlayacak? her yerde aranmaya başladı. 



Elite 2. sezon ne zaman başlayacak?


Netflix bugün yayınladığı vide ile Elite dizisinin yeni sezonu için tarih verdi. İspanyol gençlik dizisi 6 Eylül 2019 günü 2. sezonuyla izleyicileriyle buluşacak.

İkinci sezonu da ilkinde olduğu gibi 8 bölüm sürecek olan Elite dizisinin senaryosunu Carlos Montero'nun ve Darío Madrona'nın kaleme aldı.

Dizinin kadrosunda da María Pedraza, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Arón Piper, Ester Expósito, Mina El Hammani ve Álvaro Rico gibi isimler yer alıyor.

Elite yeni sezonuyla 6 Eylül 2019 tarihinde Netflix'te...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR