Elimi Bırakma 28. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Şubat TRT 1

Elimi Bırakma 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı? TRT 1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma 10 Şubat pazar günü ekranlara gelecek yeni bölüm fragmanı çıktı mı? İşte Elimi Bırakma 28. bölüm fragmanı ve merak edilenleri.

Elimi Bırakma 28. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Şubat TRT 1
Yayın Tarihi: 3.02.2019 22:11:00

TRT 1 ekranlarında reyting rekorları kıran Elimi Bırakma yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. 10 Şubat pazar akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Elimi Bırakma dizisinde neler olacak. Alp Nevruz ve Alina Boz gibi yıldız isimlerin yer aldığı Elimi Bırakma dizisi yeni bölümlerinde neler olacak. Elimi Bırakma dizisi son bölüm tanıtımı merak ediliyor. İşte sizler için Elimi Bırakma 28. bölüm fragmanında olacaklar.

Elimi Bırakma 28. bölüm fragmanı neler olacak?

TRT 1 reyting rekortmeni dizisi Elimi Bırakma 28. bölüm fragmanı neler olacak. Yayınlandığı günlerde rekorlar kıran Elimi Bırakma 28. son bölüm fragmanı çıktı mı? Elimi Bırakma 27. son bölüm tanıtımı ilk sahnesi sizler için hazırlandı. 

Elimi Bırakma 28. bölüm fragmanı


Başına gelen onca şeyden sonra Azra, gerçekleri Cenk’ten daha fazla saklayamayacağına karar verir ve ani bir kararla karşısına dikilerek ondan uzak durmasının nedenini anlatır. Ama Cenk’in buna tepkisi pek de Azra’nın umduğu gibi olmayacaktır.

Azmi ve Sumru’nun, Serap’ı ileri sürerek yaptıkları hamle karşısında Feride de boş durmaz. O da yıllardır yanında çalışan Azmi’yi yola getirmek adına kendi hamlesini yapar.

Hasta haliyle sokaklarda gizlenmeyi daha fazla sürdüremeyen Fatma sonunda yakayı ele verir. Fatma’nın ortaya çıkışı Azra ve Mert’in kavuşmasını sağlayabilecek midir?

Elimi Bırakma 28. bölümde merakla beklenen intikam planlarını daha fazla ertelemek istemeyen Kadir, Cenk ile hesaplaşma vaktinin geldiğine karar verir. Hepsi ve daha fazlası pazar akşamı TRT 1'de. 

Elimi Bırakma son bölümde Burhan ve Hülya kendilerine hayran bıraktı. Burhan kestiği racon Hülya'nın oyunculuğu Elimi Bırakma son bölüme damga vurmayı başardı. Elimi Bırakma 28. son fragman çıkar çıkmaz sizlerle.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR