Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul projesini başlatıyor

İstanbul'un mega projeleri arasında yer alan Kanal İstanbul'da son durum ne? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul projesi konusunda ne düşünüyor, Kanal İstanbul projesi başlatılıyor! Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul projesine destek veriyor.

Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul projesini başlatıyor
Yayın Tarihi: 27.06.2019 13:29:00

23 Haziran İstanbul seçiminde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili seçim öncesi olumsuz açıklamalar yapmıştı. İmamoğlu Kanal İstanbul projesiyle ilgili "İstanbul için büyük bir israf." açıklamasında bulunmuştu. İBB Başkanı seçilmesinin ardından icraatlarına başlayacak olan Ekrem İmamoğlu'nun ilk işi Kanal İstanbul oluyor! 

Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul projesiyle ilgili fizibilite çalışmasını başlatıyor! Ekrem İmamoğlu, seçim öncesi karşı olsa da başta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve merkezi hükümetin Kanal İstanbul konusundaki kararlılığının ardından projeye destek olma kararı aldı. İmamoğlu, 23 Haziran akşamı seçim zaferinin ardından yaptığı açıklamada merkezi hükümetle yerel yönetimin birlikte çalışmasının önemine vurgu yapmıştı.


KANAL İSTANBUL PROJESİ BAŞLATILDI MI? 

Kanal İstanbul projesiyle ilgili ihale sürecinin 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinden önce başlayabileceği söyleniyordu ancak bu gerçekleşmedi. Kanal İstanbul projesinin ihale süreciyle ilgili kısa sürede yeni gelişmeler yaşanması bekleniyor.

Ekrem İmamoğlu'nun da destek vermesi beklenen Kanal İstanbul projesiyle ilgili son dakika gelişmelerini bu sayfadan sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR