Edirne Bayram namazı saati - Edirne'de Bayram Namazı saat kaçta Kılınacak?

Kurban Bayramı'na az bir süre kala Edirneli vatandaşlar ve bayramı Edirne'de geçirecekler, Edirne bayram namazı saatini araştırmaya başladı. Bayram Namazı Edirne'de saat kaçta kılınacak? Edirne Kurban bayramı namaz vakti açıklandı.

Edirne Bayram namazı saati - Edirne'de Bayram Namazı saat kaçta Kılınacak?
Yayın Tarihi: 10.08.2019 00:07:00

Kurban bayramına az bir süre kala vatandaşlar için bayram heyecanı başladı! Kurban Bayramı öncesi kurbanlık ve şeker-giyim alışverişleri yapılıyor. Tüm Türkiye ve Müslüman aleminin merakla ve heyecanla beklediği Kurban Bayramı'na az bir süre kaldı! Edirne'de de Kurban bayramı heyecanı yaşanıyor. Edirne'de Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? Edirne bayram namazı saati, vakti ne zaman? Yanıtı haberimizde...

Kurban Bayramı, her yıl olduğu gibi bu yıl da hem ülkemiz hem de tüm Müslüman aleminde coşku ve heyecanla geçecek. Kurban Bayramının ilk gününde bayram namazları kılınacak, ardından kurbanlıkların kesilmesine başlanacak. Kurban Bayramı'nda Edirne'de bayram namazında camiler hınca hınç doluyor. Vatandaşlar Edirne bayram namazı saatini araştırıyor.

EDİRNE BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA KILINACAK? EDİRNE BAYRAM NAMAZI VAKTİ

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 81 ilde bayram namazları kılınıyor. Kurban Bayramı Namazı Edirne'de de kalabalık ve hıncahınç dolu camilerde kılınacak. Edirne Kurban Bayramı namazı saat 06.56'da kılınacak. Diyanet'in açıkladığı imsakide, Edirne Kurban bayramı namaz saati 06.56 olarak yer aldı.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR