Ecrin Bebeği kim öldürdü? Müge Anlı Ecrin Bebek amcası Özkan mı öldürdü?

Atv Müge Anlı'da aranan Ecrin Bebek ölü bulundu! Müge Anlı programında aranan Ecrin Bebek'i kim öldürdü? Ecrin bebeğin akrabaları 1. dereceden şüpheli sıfatıyla ifadeye alındı! Ecrin Bebek kim tarafından öldürüldü, amcası mı babaannesi mi annesi mi öldürdü? Ecrin Bebek'le ilgili son gelişmeler...

Ecrin Bebeği kim öldürdü? Müge Anlı Ecrin Bebek amcası Özkan mı öldürdü?
Yayın Tarihi: 28.05.2019 16:47:00

22 gündür Müge Anlı programında aranan ve son olarak kötü haberle cansız bedeni ormanlık alanda bulunan Ecrin Bebek'le ilgili son gelişmeler neler? Samsun Vezirköprü de 22 gün önce ortadan kaybolan ve günlerdir gerek jandarma gerek AFAD ekipleri tarafından aranan Ecrin Bebek'in cansız bedeni dün bulundu! Ecrin Bebeği arayan Müge Anlı programında acı haber geldi! Ecrin Bebeğin parçalara ayrılmış cansız bedeni bulundu!

ECRİN'İN AİLESİ ŞÜPHELİ TAVIRLARIYLA ŞAŞIRTTI!


Ecrin Bebeğin ailesi, Ecrin'in kaybolmasının ardından Müge Anlı'ya çıktı! Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan Ecrin'in ailesi 27 Mayıs tarihli progrmada üvey amca Özkan Kurnaz'ın sözleri damga vurdu! Ecrin'in üvey amcası Özkan Kurnaz Ecrin bebeği şeytanın kaçırmış olabileceğini söyledi! Bu sözler programda tepki çekerken üvey amca Özkan'ın Ecrin Bebeğe tecavüz edip sonra da öldürdüğü iddiaları dolaşmaya başladı! Üvey amca Özkan'ın internette arama geçmişi didik didik edildi, pornografik içeriklere ulaşıldı!     

Özkan Kurnaz'ın söz konusu sitelerde anne, yenge, kız kardeş ve yeğen gibi detayları takip ettiği açıklandı. Yapılan açıklama üzerine Ecrin'in annesi Özkan Kurnaz'a "O videoları izleyip bir şey mi yaptın" diye sordu. Üvey amca Kurnaz ise "1,5 yaşındaki bebeğe ne yapabilirim?" sözleriyle cevap verdi.  

Ecrin Bebeğin öldürülmesiyle ilgili soruşturma ve kovuşturma Başsavcılık tarafından yürütülmeye devam ediyor! Şüpheler üvey amca Özkan üzerinde yoğunlaşmış durumda!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR