Ece Gürsel kimdir? Müge ile Gülşen'le 2. Sayfa samimi itiraflar

Ece Gürsel kimdir? Müge ile Gülşen'le 2. sayfa programına konuk olan Ece Gürsel güzelliğiyle büyüledi. Programda dikkat çeken mini eteğiyle Ece gürsel merak uyandırdı. Peki Ece gürsel kim, nereli?

Ece Gürsel kimdir? Müge ile Gülşen'le 2. Sayfa samimi itiraflar
Yayın Tarihi: 7.02.2019 10:33:00

Ece Gürsel kimdir? Ece Gürsel uzun zaman sonra ekranlara geri döndü. Model ve oyuncu olan Ece Gürsel, müzik hayatına başladıkdan sonra magazin dünyasından elini eteğini çektiğini söyledi. Peki Ece Gürsel kim, nereli kaç yaşında merak ediliyor. İşte Ece Gürsel'in hayatı.

Ece Gürsel kimdir?

1982 doğumlu güzel oyuncu Ece Gürsel, Yıldız Gürsel ve Tayfun Gürsel'in kızıdır. Babası milli takımda da forma giymiş ünlü futbolcunun kızıdır. 2 kardeş olan Ece Gürsel, Antalya doğumlu. Eğitimi Akdeniz Koleji'nde tamamladı.


2002 yılında Akdeniz Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümündne mezun oldu ve basketbolla ilgilendi. 1988 yılında modellik yapmaya başladı ve 1999 yılında Türkiye güzei oldu.

Star TV'de ekrana gelen güzellik yarışmasında 2. olan güzel oyuncu 2 yıl mankenliğe devam ettikden sonra 90 kişinin yarıştığı uluslararası güzellik yarışmasında 4. olmayı başararak ses getirdi.

İngilizce Ve Ruşça çok iyi bilen Ece Gürsel, Yarı Farkında isimli albüm çıkartarak şarkıcılık yapmaya da başladı. Çok uzun boylu kadınlar ve erkekler ekranda olmasa da kiminle evli merak ediliyor. Ece Gürsel boyu dikkat çekiyor.

Ece Gürsel 7 Şubat'ta Müge ile Gülşen'in sunduğu 2. sayfa programına konuk oldu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR