Ece Erken Demet Akalın'la barışan Alişan'ı da Buse Varol'u da defterden sildi! Bu kavga büyür

Kanal D'de ekranlara gelen 2. Sayfa programında bu sabah şaşırtan bir gelişme yaşandı. 6 yıldır küs olan Demet Akalın ve Alişan canlı yayında barıştı. Ancak Ece Erken bu durumu kabullenmedi ve Alişan'ı da Buse Varol'u da defterden sildi. İşte detaylar...

Ece Erken Demet Akalın'la barışan Alişan'ı da Buse Varol'u da defterden sildi! Bu kavga büyür
Yayın Tarihi: 22.02.2019 14:15:00

6 yıl önce küsen Demet Akalın ve Alişan, bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında gözyaşları içinde barıştı. Canlı yayına telefonla katılan Demet Akalın ve Alişan gözyaşlarına hakim olamadı ve Alişan'ın yeni doğan oğlu Burak'ın vesilesiyle barıştılar. 

Fakat bu durum yeni bir küslüğe neden oldu. Alişan'ın en yakın dostlarından Ece Erken, bu barışmadan sonra Alişan'ı da Buse Varol'u da defterden sildi.


Ece Erken, davalık olduğu Demet Akalın'la Alişan'ın barışmasının ardından çok konuşulacak bir hamle yaptı. Alişan'ı eşi Buse Varol'u da takip etmeyi bırakan Ece Erken, yeni bir küslük yaşanacağı sinyallerini vermiş oldu. Alişan - Buse Varol çiftini takipten çıkartan Ece Erken, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Ece Erken,Alişan'ı takipten çıkarmasıyla alakalı açıklamasında, Kimin kimin hakkında ne konuştuğunu bilince ortada şeref, namus varsa özür yoksa kimse 'ne mutlu barışmışlar' sözünü benden beklemesin. Ben mahkemelik olduğum için değil her şeyi bildiğim için kırgınım zaten bu barışın olacağı haftalar önce yayında söylemiştim. Beşi Bir Yerde'ye kadar! İnsan olmak kuruş ile değil, duruş ile ölçülür." dedi.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR