Ebrar Karakurt'dan olay cevap

Ebrar Karakurt kendisini eleştiren bir kullanıcıya verdiği yanıtla gündem oldu.

Ebrar Karakurt'dan olay cevap
Yayın Tarihi: 28.08.2023 15:14:00

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt fotoğraflarına yapılan hadsiz yoruma öyle bir cevap verdiki sosyal medya yıkıldı.

Cinsel yönelimi nedeniyle eleştirilen milli voleybolcu Ebrar Karakurt, Instagram hesabında fotoğrafına yapılan bir kullanıcıya cevap verdi. Ebrar'ın verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu.

Milli Kadın Voleybol Takımı başarıdan başarıya koşarken bazı vatandaşlar ise Voleybol takımına kötü yorumlar yapmaya devam ediyor. Onlardan biri de Ebrar Karakurt'un fotoğrafına yaptı. Abdulhamit adında bir kullanıcı Ebrar Karakurt'un "Savaşa savaşa kazanıyoruz" yazdığı fotoğrafa  "Müslüman Türk milleti olarak sana tahammül etmeye devam ediyoruz" yorumunda bulundu.


"BOŞ YAPMA"

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, sosyal medya hesabından bir fotoğrafını ”Savaşa savaşa kazanıyoruz” yazısıyla paylaştı. Karakurt'un bu fotoğrafına Abdulhamit adında bir kullanıcı da "Müslüman Türk milleti olarak sana tahammül etmeye devam ediyoruz" diye yazdı. Karakurt kullanıcıya "Boş yapma Abdülhamid" diyerek yanıt verdi.

Ebrar'ın bu yanıtı sosyal medayda paylaşım rekoru kırdı. Pek çok kullanıcı Ebrar'ın yantını alıntılayarak kullanıcıya tepki gösterdi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR