Duygu Su Gülpınar kimdir? Ali Ağaoğlu'yla yeniden barıştı

Ali Ağaoğlu eski sevgilisi Duygu Su Gülpınar kimdir? Duygu Su Gülpınar Ali Ağaoğlu'yla resmen barıştı. Duygu Su Gülpınar nereli, kaç yaşında sorusu merak ediliyor.

Duygu Su Gülpınar kimdir? Ali Ağaoğlu'yla yeniden barıştı
Yayın Tarihi: 23.02.2019 13:25:00

Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi Duygu Su Gülpınar şaşırtan paylaşım. Daha önce olaylı bir şekilde ayrılan Ağaoğlu Duygu Su Gülpınar çifti yeniden barıştı. Ali Ağaoğlu sevgilisi Duygu Su Gülpınar'ı Ebru Gündeş konserine götürdü. Olaylı bir şekilde ayrılan çift geçmişi unutup resmen yeniden barıştı.

2. Sayfa haberine göre; Ali Ağaoğlu’nun (64) 3 yıllık eski sevgilisi Duygu Su Gülpınar (26) dün akşam Ebru Gündeş’i dinlemeye gitti. Instagram’dan paylaştığı “Sayın Ağaoğlu” notuyla kafaları karıştıran Duygu’ya takipçileri “Barıştınız mı?” diye sordu. Peki Duygu Su Gülpınar kimdir?, Nereli, kaç yaşında merak ediliyor.


Duygu Su Gülpınar kimdir?

Duygu Su Gülpınar, 1993 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Duygu Su Gülpınar balerin ve pilates eğitmeni olarak çalışıyor. Ancak adını mesleğinden değil kendisinden 39 yaş büyük olan Ali Ağaoğlu ile beraberliği çok konuşulan ve eleştirilen Duygu Su Gülpınar yeniden barıştı.

Aralarında 40 yaş olan Ali Ağaoğlu ve Duygu Su Gülpınar ayrıldıkdan sonra birbirleri hakkında çok konuşmuştu ancak ikili yeniden kimseye aldırış etmeden aşklarına kaldığı yerden devam ediyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR