Dönerse Senindir Filmi nerede çekildi? Dönerse Senindir oyuncuları ve Konusu

Bu akşam televizyonda yayınlanacak Dönerse Senindir filmi, film severler tarafından araştırılıyor. Murat Boz, İrem Sak ve Yasemin Allen'in yer aldığı Dönerse Senindir filmi nerede çekildi? Dönerse Senindir filminin oyuncuları kimler ve konusu ne? Sizler için araştırdık...

Dönerse Senindir Filmi nerede çekildi? Dönerse Senindir oyuncuları ve Konusu
Yayın Tarihi: 15.08.2019 15:35:00

Bu akşam televizyonda yayınlanacak Dönerse Senindir filmi, film severler tarafından araştırılıyor. Dönerse Senindir filminin nerede çekildiği, oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Dönerse Senindir filminin detaylarını haberimizin devamında sizler için hazırladık.

Bu akşam televizyonda yayınlanacak Dönerse Senindir filminde ünlü şarkıcı ve oyuncu Murat Boz'a Yasemin Allen ve İrem Sak eşlik ediyorlar. Kahkaha tufanının eksik olmayacağı Dönerse Senindir filmi, izleyicinin merakını çekmeyi başarıyor. 

Dönerse Senindir Filminin Konusu ne?


Mehmet, aşkı Selin'i çok sevmekte ve ona deliler gibi aşık hissetmektedir. Ama Selin, şarkıcı olmanın hayaliyle yaşayan, aklı bir karış havada diyebileceğimiz genç bir kadın profilindedir. Selin bir gün, şarkıcılık hayalini gerçekleştirmek için bir yapım şirketiyle anlaşır. Selin ve Mehmet bu noktadan sonra ayrılırlar! Ama Mehmet ayrılığı kabullenmez ve Selin'i geri döndürmek için arkadaşı Defne'yle birlikte türlü oyunlara başlar. 

Dönerse Senindir Filminin Oyuncuları Kimler?

Dönerse Senindir filminde Murat Boz, Yasemin Allen ve İrem Sak birlikte rol alıyorlar. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR