Doların pimi çekildi! Selçuk Geçer Merkez Bankası KKM kararı sonrası yeni Dolar tahminini açıkladı

Selçuk geçer Merkez Bankası KKM kararı sonrası Dolar kuru yorumlarını yayınladı. Doların pimi çekildi, rekorlar peş peşe gelecek.

Doların pimi çekildi! Selçuk Geçer Merkez Bankası KKM kararı sonrası yeni Dolar tahminini açıkladı
Yayın Tarihi: 22.08.2023 12:00:00

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, Kur korumalı mevduat hesapları ile ilgili yeni kararlarını Dün yayınladı. Resmi gazetede yayınlanan kararlar doğrultusunda kur korumalı mevduatını desteklemesi sona eriyor. Merkez Bankası TL mevduat hesapları için teşvik verecek. Peki bu kararlar Dolar kurunu nasıl etkileyecek? Selçuk Geçer'den Merkez Bankası kararı sonrası yeni Dolar tahminleri geldi.

Dolar tahminleri ile en çok konuşulan isimlerden biri olan ekonomik Selçuk Geçer, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın kur korumalı mevduat hesapları ile ilgili aldığı kararların ardından yeni yorumlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Dolar kuruna ilişkin Yine dikkat çeken tahminlerde bulunan Selçuk geçer, Merkez Bankası'nın aldığı bu kararın baskıyı kaldırdığını söyledi. Peki Dolar kuru ne kadar olacak soru işareti Dolar TL kaç TL olacak? İşte Selçuk Geçer'in dolar yorumları…

DOLAR BURADA DURMAYACAK


Dolar kuru tahminleri ile adı felaket tellalına çıkan ekonomik Selçuk Geçer sosyal medya hesabı üzerinden yeni tahminlerini yayınladı.com özellikle Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın kkm kararı sonrasında doların yeniden yükselişe geçeceğini söyleyen Selçuk geçer, "Dolar ne olacak diye soranlara… SİZCE ??? Benzinin Mazotun 38 olduğu yerde Dolar 27 olmaz ! SÖYLEMEDİ DEMEYİN. Yakın zamana kadar 18.50 TL olan süt, önce 21.50 TL sonra yeni ZAM la 24.25 lira oldu. AMA ENFLASYON DÜŞECEK MERAK ETMEYİN" ifadelerini kullandı.

DOLAR 40 TL OLACAK İDDİASI

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuruna ilişkin yaptığı yorumlarda daha önce 40 TL seviyelerini işaret etmişti. Dolar kurunun yükselişinin devam edeceğini söyleyen ekonomist özellikle yıl sonunda bu rakamların tabelalara da yansıyacağını dile getirdi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR