Dolar kuru alev alacak! Selçuk Geçer BÜYÜK PATLAMA tarihini verdi

Felaket tellalı Selçuk Geçer’den Dolar kuru için yeni tahmin geldi. dolar kurunun pimi çekildi öyle bir patlayacak ki TL altında kalacak.

Dolar kuru alev alacak! Selçuk Geçer BÜYÜK PATLAMA tarihini verdi
Yayın Tarihi: 23.08.2023 20:15:00

Dolar TL son dönemlerde rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. 27 TL sınırını da geçen dolar kuruna ilişkin uzmanların yorumları ve tahminleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kuru yorumlarıyla adı felaket tellalına çıkan ekonomik Selçuk Geçer yeni videosunda doların geleceği yeni seviyeye açıkladı. Selçuk Geçer dolar da büyük patlama için tarihi de duyurdu. Ekonomi uzmanı Selçuk Geçer öyle bir rakam verdi ki duyanın nutku tutuldu. Peki dolar ne kadar yükselecek? Dolar TL kaç olacak?

Türkiye'de seçim sonrası döviz kurlarında başlayan hareketlilik hız kesmeden devam ediyor. Dolar ve euro rekor üstüne rekor kırarken bundan sonraki gidişat merak konusu oldu. Dolar düşecek mi yoksa çıkacak mı, Dolar TL ne olacak, Dolar kuru Daha ne kadar yükselecek gibi soruların yanıtı hem vatandaşlar hem de yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Ekonomi yorumlarıyla adı felaket tellalına çıkan ekonomist Selçuk Geçer dolar kuruna ilişkin yeni tahminlerini youtube kanalında çektiği video ile açıkladı. Selçuk geçer dolarda büyük patlama için tarih verdi. İşte dolar kurunun geleceği yeni rakam…



DOLAR KURU DAHA ÇOK YÜKSELECEK

Türk lirasının yabancı para birimleri karşısında değer kaybı giderek artıyor. Özellikle seçim sonrasında Dolar kuru ve euro kuru neredeyse iki katına ulaştı. Bu durum aynı zamanda akaryakıt Fiyatlarını da olumsuz etkiliyor. Akaryakıt fiyatlarında seçim sonrası yaşanan artış döviz kurlarının da etkisiyle birlikte %110 oldu.


Uzmanlara göre dolar kurunda Yükseliş daha da devam edecek. Yani düşüş bekleyen vatandaşlar üzülecek. Çünkü dolar kurunun bir süre daha düşmeye niyeti yok hatta tam tersine yeni Rekorlar yolda. Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer dolar kurunun yeni rekor tarihini açıkladı. Dolar TL 35 liraya ulaşacak. İşte Selçuk Geçer’den yeni Dolar tahminleri…



SELÇUK GEÇER DOLAR DA PATLAMA İÇİN TARİH VERDİ

Dolar kuruna ilişkin yüksek tahminleri nedeniyle adı felaket tellalına çıkan ekonomik Selçuk Geçer yine youtube videosundan felaket senaryosunu çizdi. Ekonomi yönetiminin attığı yanlış adımlar nedeniyle dolar kurunun büyük patlamalar yaşadığını söyleyen ünlü Ekonomist, bir süre daha dolarda yükselişin devam edeceğini duyurdu. Dolar kurunun gerçek değerinin 35 TL olduğunu söyleyen Selçuk geçer, Önümüzdeki aylarda Bu durumun daha da belirgin şekilde hissedileceğini ifade etti.

Dolar TL için Eylül ve Ekim aylarının çok kritik olduğunu da söyleyen Ekonomist, ekonomi yönetiminin de bir süre doları serbest bırakacağını ve gerçek değerini bulmasını sağlayacağını dile getirdi. Selçuk geçer, doların en yakın zamanda 30 TL üstüne çıkacağını da sözlerine ekledi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR