Diriliş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'in yeni imajı hayranlarını şaşırttı! Rolünün hakkını vermeye geliyor

Geçtiğimiz sezon final yapan Diriliş Ertuğrul'un ardından Diriliş serisi Diriliş Osman dizisi ile devam edecek. Bu yıl ATV ekranlarından yayınlanacak olan Diriliş Osman'ın başrolünde Burak Özçivit olacak. Rolüne sıkı sıkı hazırlanan Özçivit'in yeni imajı ise herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

Diriliş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'in yeni imajı hayranlarını şaşırttı! Rolünün hakkını vermeye geliyor
Yayın Tarihi: 6.09.2019 15:49:00

Son olarak Kara Sevda dizisinde oynayan ve bir süredir ekranlarda yer almayan Burak Özçivit, 2019-2020 sezonunda Diriliş Osman dizisiyle ekranlarda olacak. Osmanlı devletinin kurucusu Osman Bey'e hayat verecek olan yakışıklı oyuncu rolü için sıkı bir hazırlık sürecinden geçiyor. 

Geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden Diriliş Ertuğrul'un ardından Diriliş serisinin devamı olan Diriliş Osman'da başrol oynayacak Burak Özçivit'in yeni imajı da hayranlarından tam not aldı. Rolü için saçlarını sakallarını uzatan ve bıyıklarını da ona uygun olarak kestiren Burak Özçivit, şimdiden herkesi heyecanlandırdı.

AYNI OSMAN BEY'E BENZEMİŞ

Rolü için aylardır eğitim alan Burak Özçivit'in eski halinden eser kalmayan yeni imajı ise çok beğenildi. Sosyal medyada Özçivit'i gören izleyiciler ise "Aynı Osman Bey'e benzemiş" diyerek başarılı oyuncuyu takdir ettiler.


İşte Burak Özçivit'in yeni imajı:



Diriliş Osman ne zaman başlayacak? Kadrosunda kimler var?

Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden Diriliş Osman dizisi ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Henüz yayın tarihi belli olmayan Diriliş Osman dizisinin 5 yıldır olduğu gibi Ekim başı ekranlarda olacağı düşünülüyor.

Başrolünde Burak Özçivit'in olduğu dizide Ragıp Savaş, Ayşegül Günay, Hazal Subaşı, Saruhan Hünel, Cengiz Çoşkun ve Nurettin Sönmez gibi oyuncular da yer alıyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR