Diriliş Osman dizisine bomba iddia! Burak Özçivit'in partneri Özge Törer mi olacak

Bu yıl Diriliş serisi ATV ekranlarında fırtına estirmeye devam edecek. Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden ve çekimleri çok yakında başlayacak olan Diriliş Osman için bugün bomba bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre dizide Burak Özçivit'in partneri Özge Törer olacak. Peki iddialar doğru mu?

Diriliş Osman dizisine bomba iddia! Burak Özçivit'in partneri Özge Törer mi olacak
Yayın Tarihi: 25.09.2019 14:20:00

Diriliş Osman dizisinde Burak Özçivit'in partneri Özge Törer mi olacak? her yerde aranıyor. Geçtiğimiz yıl final yaparak ekranlara veda eden Diriliş Ertuğrul bu yıl yerini Diriliş Osman dizisine bırakacak. Yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanacak Diriliş Osman dizisinin başrolünde ise Burak Özçivit olacak. Ancak bir süredir Özçivit'e partner aranan dizi için bugün bomba bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Osman Bey'in eşi Malhun Hatun rolü için genç oyuncu Özge Törer ile el sıkışıldı. Hal böyle olunca Özge Törer ile ilgili iddialar doğru mu çok merak edildi. İşte detaylar...

Geçtiğimiz günlerde birçok kadın oyuncunun geçtiği Diriliş Osman dizisinde bir türlü kadın başrol bulunamamış ve her seferinde anlaşma sağlanamamıştı. Ancak dizinin başlamasına kısa bir süre kala kadın başrolün Özge Törer olacağı bomba etkisi yarattı. 




ÖZGE TÖRER KİMDİR?

Hala öğrenci olan Özge Törer, Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü öğrencisidir. Oyuncu seçmeleri sırasında Mehmet Bozdağ'ı hem yeteneği hem de güzelliğiyle etkileyen Törer daha önce herhangi bir projede rol almamıştır.

Diriliş Osman dizisinde Malhun Hatun'u oynayacağı söylenen Özge Törer, partneri olacağı iddia edilen Burak Özçivit'i sosyal medyadan takip etmeye de başladı. 

Henüz konuyla ilgili net bir açıklama gelmedi ancak durum netleşir netleşmez sizlerle paylaşacağız...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR