Diriliş Ertuğrul Bamsı öldü mü Nurettin Sönmez diziden neden çıktı

Diriliş Ertuğrul Bamsı öldü mü? Bamsı Alp Diriliş Ertuğrul neden ayrıldı. Diriliş Ertuğrul Bamsı Nurettin Sönmez diziden neden ayrıldı. Bamsı Diriliş Ertuğrul'da ve gerçekten nasıl öldü.

Diriliş Ertuğrul Bamsı öldü mü Nurettin Sönmez diziden neden çıktı
Yayın Tarihi: 24.04.2019 18:35:00

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde neler olacak? 24 Nisan akşamı yeni bölümüyle ekranlarda olacak Diriliş Ertuğrul dizisinde Bamsı ölecek mi? 145. Bölüm fragmanını izleyen Diriliş Ertuğrul tutkunları Bamsı öldü mü? Sorusunun cevabını araştırmaya başladı. Ertuğrul Gazi'nin oğlu Gündüz Alp'i korumak için canı pahasına siper olan Bamsı Beyrek öldü mü? Diriliş Ertuğrul dizisinde heyecanlı sahneleri sizler için yorumladık...

Nurettin Sönmez'in hayat verdiği Bamsı Beyrek karakteri, Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde ölüyor mu? Ertuğrul Gazi'nin oğlu Gündüz Alp'i korumak için saldırganlara karşı koyan Bamsı Beyrek, gerçekte nasıl ölmüştü? Bu akşam 145. bölümüyle ekranlarda olacak Diriliş Ertuğrul dizisi, TRT 1'de izleyici karşısına çıkacak. Peki Diriliş Ertuğrul'un 145. bölümüne Bamsı Beyrek'in ölümü damga vuracak mı? Bamsı Beyrek gerçekten ölecek mi? Bu soruların yanıtı şu sıralar çok merak ediliyor. 145. Bölüm fragmanını izleyen Diriliş Ertuğrul izleyicisi Bamsı Beyrek öldü mü? sorusunu soruyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL BAMSI ÖLECEK Mİ? GERÇEKTEN NASIL ÖLDÜ?

Bamsı Beyrek Türk tarihinde vardır. Ancak Bamsı Beyrek Ertuğrul Gazi ile aynı dönemde yaşamamıştır. Buna dair hiçbir bilgi bulunmuyor. Bamsı Beyrek'in varlığına dair bilgiler Dede Korkut Hikayeleri'nde yer almaktadır. Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü 145. bölümde Bamsı'nın ölümü izleyiciyi üzecek! Bamsı, Ertuğrul'un oğlu Gündüz Alp'i korurken şehit olacak! 145. bölüm fragmanında da bu sahne yer alıyor. Ancak gerçekte Bamsı Beyrek, iç Oğuz ile Dış Oğuzlar arasındaki mücadelede ölen bir yiğit olarak Dede Korkut hikayelerinde yer alıyor. Sonuç olarak dizide tarihi gerçeklekten bir bakıma farklılık mevcut.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR